Фан Клуб: Интер

Многу јако засилување ќе ни биде враќањето на Милито од повредата!!! :facepalm:

Gnidaaaaaaaaaaaa sudijaaa odvaj cekase kraj da sviri !!!

Брат - на толку срање утакмица - и ја би чекал едвај.
--- надополнето: 13 јануари 2014 во 22:58 ---
Од сад па надаље и убудуче го бојкотирам скапаниов тим и за кладење и за гледање негови утакмици.

Немој да ме јебеш бе на што личи тоа напаѓање преку нагатомо и џонатан цел ебан меч ..... рогај у празно и може ќе кљукне еднаш .... една ебана акција немавме - у гз да си ја стави таа 3-5-1-1 формацијата и сонце да не види више се да му ебам у сред пичка џигеросана.

И Тохир забите да ти ги ебам и на тебе (сосе осмиците- ако ги имаш) и у шеширот на Бранка да се испосерам.

Ретардирани играчи/менаџмент и прецедател .... скапаници. 94 мин една шанса не направија .... смрдлиња скапани.

Измените па му се УУУУУУУУУУ кузмановиќ у 88 го вади и го става ТАИДЕР WOW ....

Иаме среќа Занети не го стави. Кретен.

ftlqpe.gif

aj sto ponistija cist gol vo nasa polza,ama i ne se zainaetija gomnana nasi da si recat "cekaj be,ni ponistiga cist gol,da im pokazeme deka mozeme sepak da im dademe uste eden gol,regularen za pobeda''

Ona Mazzarino dzigericana vo 88 minuta go stava Botta vo igra,nebare vodime 4-1.
Nikogas nema da bid trener,NIKOGAS !!

Мацари подрани со внесувањето на Бота, требаше да почека уште некоја минута па да го внесе.

Кружат 70 минути и ниедна нафрлена бе, ради крилата што ја тупеа пред шеснаесетник не тепавме. Џабе и Милито и Паласио кога ниедна употреблива топка не добија.

Абе напуни ги 5-1 со fucking Киево играте, оставате на судијата да ви го решава натпреварот. Ботови!

Ај не треси зелени чист офсајд е ова*
1559812_645720078848398_369027619_n.jpg

*Според Јуве критериуми :icon_lol:
Кога црнец е последен играч, не се брои, тоа е старо правило од 19 век.

Барем оваа сезона ни оди многу поразлично од минатите, лол.
Ја имам предлог, од следната сезона место да ги потат играчиве, посебно кога е вака ладно, нека ни ги напишат резултатите од минатата сезона и нека пуштат снимки од утакмиците од таа сезона, и онака нема нема да има некоја разлика ако ги одиграат.
Дежа ву.

Не знам сега кој ќе му биде крив на Мацари. Производителот на копачки? Можда хороскопот не му бил погоден за денес.
Ај барем поседот на топка изгледа подобар, мада најголем дел е меѓу тројцата централни. А играта на Џони и Нагатомо како крилни напаѓачи што бараат шут со утрчување на втора статива, мене ми е смешна. Нека купат асални играчи што имаат карактеристики да го играат тоа, ако веќе такви напади сака да игра, а не просечни бекови да пробуваме да ги правиме Кристијано Роналдо.

Највеќе ме иритираше што имавме солиден посед на топка и цело време кружат Нагатомо, Алварез и Џонатан и не пробуваат да нафрлат кон гол туку ќе дриблаат до бесвест и идат на фаул/корнер.

Нека се засрамат бе едно дете од 19 години да им биде man of the match. Ковачиќ не смее да се седне на клупа до крај на сезона, единствено ако водиме со 3 разлика па да го одмори. Единствен играч во тимот што знае да ја пренесе топката со водење и прецизни додавања.

Оној Бота можеше и во продолжеток да го стави. Желен да трча да ора на терен он го чува на клупа.

Ама луѓе нормално е да имаме посед на топка, не се глупи останатите тимови па да бркаат поголем посед од нас. Едноставно е, пушти ги Џони и Нагасан по страните нека се мачат да нафрлат и тоа е тоа. Ние ниту имаме играч кој знае да нафрли ниту имаме напаѓач/и кои можат да ја заковаат топката во гол. Во Интер моментално не треба да дојдат нови играчи него треба нови мозоци да дојдат во управа, па потоа другите работи да се сменат. Џабе е и купување играчи и менување тренери кога нешто од горе не штима, ај 1-2 години да е вака ќе прифатам, ама веќе 4 години во серија ги прават истите грешки, очигледно е дека се работи за тежок аматеризам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom