Фан Клуб: Интер

mene ti so se nerviras ama ic kurot ne mi cue

toa sto bese penal bese
sto imase crvnen karton za Zapata imase
sto imase crven karton za muntari imase

pa do koga vaka

imalo akcija nemalo ne se broi golovite na krajot se brojat
da ne imase Milan nekoja dobra akcija
osven toa sto handanovic se ponasa ka pocetnik

Ај бе не заебавај, гледај ги Милан каков ретардиран тим имаат. Кој ќе дае гол од кај нив? Да влезе Ковачиќ и да ги притиснеме, 100% ќе ги тепаме. Ама господинот Мацари си има свои замисли... моментално само Паласио во цел тим има карактеристики на офанзивец. И Гуарин, само што Гуарин треба да игра поназад.

Не ми е криво и да губиме, незнам зошто ваков пичкарски пристап на игра има Мацари. Искинав живци мамето негово.

Имаа шанси преку Балотели и Поли , се знае ова е дерби и цврст натпревар , еден гол ќе го реши дербито.

Имаа шанси преку Балотели и Поли , се знае ова е дерби и цврст натпревар , еден гол ќе го реши дербито.

Па дерби беше и Мурињо кога ни беше тренер, тогаш игравме стапот на терен со нив. Јасно ми е дека е цврста утакмица, ама се нервирам зошто ние НЕ напаѓаме. Страмачиони додека беше, им дадовме гол, па се повлече. Овој од прва минута игра дефанзива...

Не е цврст натпреварот, туку појма немаат сите :pos:

Преку Тасе од аргентинскиов клан.

Ова е очобол, ова не е нормална работа, значи нема шанси клубов да просперира додека играат Камбијасо и Занети, си стојат дечките у средина, ќе примат топка или ќе ја вратат назад или ќе му ја дадат на Таидер па овој грешел, па многу јасно дека ќе греши да го ебам!
Добра работа напраи Конте што го тргна Дел Пиеро од екипата, и тој беше ист, ќе влезе у игра си паѓа си шутка кур го боли.
Идете таму у Банфилд, Аргентинос, Ал Ахли прајте си кејф на курот колку сакате, тргнете се отстапете место на млади играчи што ќе гинат за клубов... ццц

:некатрепкаобјавава:

На кои млади играчи бе друже? Дали мислиш дека Таидер, Џонатан, Хесус и остала група чопава допринесува повеќе од еден Занети, ако не повеќе барем од искуство знае каде да се движи и како да игра во вакви натпревари. Ми ставил тројца во одбрана, пази Хесус, РОЛАНДООО (кој е овој бе, шо е овој бе?:eek::sick: и легендата Кампањаро- трансферот на годината.) Овие ли да ги оставиме сами да играат? Друже треба да се фрли пара, редно е!

На кои млади играчи бе друже? Дали мислиш дека Таидер, Џонатан, Хесус и остала група чопаба допринесува повеќе од еден Занети, ако не повеќе барем од искуство знае каде да се движи и како да игра во вакви натпревари. Ми ставил тројца во одбрана, пази Хесус, РОЛАНДООО (кој е овој бе, шо е овој бе?:eek::sick:) Овие ли да ги оставиме сами да играат? Друже треба да се фрли пара, редно е!

Од таквите као тебе си патиме бе брат бе. Сте се заслепиле од тоа што Занети е капитен а Камби е заменик капитен, они се легенди на клубов, они освоиле триплете, они се сјајни..

Алоо отвори очи погледни што праи Занети никаква корист од него ни у дефанзива ни па у офанзива.. За Камбијасо да не праам муабет, туморот на Интер. :facepalm::facepalm::facepalm:

Од таквите као тебе си патиме бе брат бе. Сте се заслепиле од тоа што Занети е капитен а Камби е заменик капитен, они се легенди на клубов, они освоиле триплете, они се сјајни..

Алоо отвори очи погледни што праи Занети никаква корист од него ни у дефанзива ни па у офанзива.. За Камбијасо да не праам муабет, туморот на Интер. :facepalm::facepalm::facepalm:

Не друже, очигледно не ме разбираш, тие се дотрошени не велам не, но, не се приметува онака драстично покрај бледилото на другиве "младиве". Сето се фстаци, дупки отепани, ако не се Занети и Камбиасо овие нема да знаат како да дишат на терен.

Не друже, очигледно не ме разбираш, тие се дотрошени не велам не, но, не се приметува онака драстично покрај бледилото на другиве "младиве". Сето се фстаци, дупки отепани, ако не се Занети и Камбиасо овие нема да знаат како да дишат на терен.

Се приметува, и те како се приметува како ја кочат цела игра.. Буквално.

После утакмица сакам Матераци да се симне у кабина и да го растепа зажареново копиле. (y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom