Фан Клуб: Интер

А составов на Интер е најак во неговата историја ?? :icon_lol:

Страв ми е ептен, али среќа што Белфодил не е у стартна постава :pos:

Eве на 2 саати пред утакмицата, Белфодил требало да стартува ама у последен момент му се јавил на Мацари и му рекол, Шефе јас вечерва несакам да играм. И овој му рекол зашто бе? И Белфодил му одговорил, па Шефе видов сега дека Бонера ќе треба да ме чува.
--- надополнето: 22 декември 2013 во 18:36 ---
.. и Урби.
--- надополнето: 22 декември 2013 во 19:58 ---
9-0 формација..

Хандановиќ.
Џонатан,Кампањаро,Роландо,Хесус,Нагатомо.
Занети,Камбијасо,Таидер,Гуарин.
Паласио.

:едно3-4иљадифејспалмови:

Добро барем Хесус го ставил , а Ковачиќ ќе влезе ако е потребно , не бидете песимисти пред натпревар.
--- надополнето: 22 декември 2013 во 20:43 ---
Ја пуштија SOLO INTER :vozbud::vozbud:

@_BerzerkeR_

Sho ti rekov?
-4ambijaso i 3aneti deka ke igraat obavezno! :icon_mrgr:

Хахах стварно бе, не верував. ;)

А за она со Камбиасо, шо го спореди чоеков со Крилин мислам дека ако те прочита треба да ти се налути. Барем за Теншин има залсужено чоекот. :D

Cisti penal i crven karton za zapata pak ne eba sudijete

Е значи вака кога ќе речите многу се нервирам.
Добро за да победиме треба од судиите да чекаме, тие да ни ја дадат победата?
Ајде една добра акција и гол, не мора да е на прва нека бидат повеќе, нека има добра игра.
Че речиш добра ти е идејава ама не знам дали че речиш дека за то треба играчи, а не Таидер, Џонатан, Хесус...

Кои судии бе... гледај каква ретардирана постава имаме на терен. Ова е ко да играме против Барселона и да ни треба реми за титула. Немогуче еј, 45 минути ак-ци-ја да не се направи. Каков дегенерик е Мацари еј, каков дебил...

Очаен Интер, очаен Мацари, ме разочара последниве утакмици со формациите (и резултатите).

Иначе глеам на шпансиот стрим, коментатори 2ца, сложни дека тоа над Паласио е чист пенал + на Мунтари стартов над Џонатан за црвен дека е.

Али тоа уопште не ја мења ситуацијата и очајноста на двата тима, на мечов, а и годинава...

Кои судии бе... гледај каква ретардирана постава имаме на терен. Ова е ко да играме против Барселона и да ни треба реми за титула. Немогуче еј, 45 минути ак-ци-ја да не се направи. Каков дегенерик е Мацари еј, каков дебил...

Искрено ако беше поинаку ќе примевме гол , вака барем не примивме гол .Сега во второ ќе го внесе Ковачиќ.

Искрено ако беше поинаку ќе примевме гол , вака барем не примивме гол .Сега во второ ќе го внесе Ковачиќ.

Ај бе не заебавај, гледај ги Милан каков ретардиран тим имаат. Кој ќе дае гол од кај нив? Да влезе Ковачиќ и да ги притиснеме, 100% ќе ги тепаме. Ама господинот Мацари си има свои замисли... моментално само Паласио во цел тим има карактеристики на офанзивец. И Гуарин, само што Гуарин треба да игра поназад.

Не ми е криво и да губиме, незнам зошто ваков пичкарски пристап на игра има Мацари. Искинав живци мамето негово.

Ова е очобол, ова не е нормална работа, значи нема шанси клубов да просперира додека играат Камбијасо и Занети, си стојат дечките у средина, ќе примат топка или ќе ја вратат назад или ќе му ја дадат на Таидер па овој грешел, па многу јасно дека ќе греши да го ебам!
Добра работа напраи Конте што го тргна Дел Пиеро од екипата, и тој беше ист, ќе влезе у игра си паѓа си шутка кур го боли.
Идете таму у Банфилд, Аргентинос, Ал Ахли прајте си кејф на курот колку сакате, тргнете се отстапете место на млади играчи што ќе гинат за клубов... ццц

:некатрепкаобјавава:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom