Фан Клуб: Интер

^^ За голот мислев де. :D

Не сериозно, со оние негови шутеви од 100м нек се носи у три лепе.

Crveniov e klasicno dobredojde za Tiho, presedanski crven u 5ta minuta :facepalm:, klasicno desetkuvanje, ali Inter u vistinski moment se vrati vo igra, mislam deka u vtoro ke kompenzira kretenov so crven za Torino ali i Taider e pred crven, zgresi Macari so vadenjeto na Kova, ili Taider ili Rolando trebase da gi vadi.

Само што исклучив, гол падна :facepalm:
Добар гол даде нигерот?
ebenje od golce, mnogu bese teska makazata tuka, neznam kako izvede vakov perfekten udar ...

tesko do pobeda, ovie pak ke pritisnat, Taider mora da izleze zasto e pred vtor zolt, denes ako tepaat alal vera, ali ja jedino mislam deka do triumf ke se dojde ako se izramnat silite na teren, odnosno i Torino da izedat crven pa Ikardi da ja reshava :D

Требаше камбиасо да излезе, во средина да продлжи со Таидер-Кова-Гуарин.

Неможе камбиасо да повлече, спор е, за разлика од него Кова може сам да тргне од своја половина кон противничкиот гол.

Мислам дека преку офанзивните бекови Нагасан и Џони слабо одат денес акциите!Мора нешто да се проба преку средина или со долги пасови ако во игра влезе ИКАРДИ!Сепак Мацари знае подобро од нас!

Аии какво голче, браво.

Инаку за утакмицава денес што да кажам, матер ни ебаа уште на почеток, ај пенал, ама црвен никако, немаше логика едноставно. Му рушија концепт на Мацари, му заебаа плановите... тешко до победа, треба да трчаат ко луди низ терен, а кај и да е, Камби ќе почне да се влече на терен. Не требаше Ковачиќ да излага...

Има некој идеја колку ке биде казнет Ханда???Директен црвен мислам дека е 3 утакмици,или се лажам?Плус заборавив и едно големо браво за Карицо,дечкото ни загреан ни бутур,влага и му фака пенал на она одвратното копиле Черчи (y)

Што направи Хандановиќ , не гледав од почеток?
--- надополнето: 20 октомври 2013 во 22:20 ---
Паласиооооооооооооооооооооооооооо!!!!!!!!!!!!

Тогас најде да ми се укоци линкот, кога паласио го дадде голот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom