Фан Клуб: Интер

Не бе, не, ова може само на нас да ни случи.

Ебате среќа, ебате.

Добро дали мераше во 90та?????????
Ова не е можно, таман пукнав од радост :facepalm: оооооооовааааааа не ееее можнооооооооооо!!!(n)

На наредните натпревари Драганче а.к.а Кастелаци наместо аматеров Каризо. Ова коло по тоа што гледам на резултати е апла сомнително.
--- надополнето: 20 октомври 2013 во 22:45 ---
Да го пофалам Белфодил одличен(y)

Не бе нејкеше и нејкеше, таман реков ке тепаме ради мушката игра на Мацари ама со аматери како Каризо и Валас дури и добро што е нерешено. Јебига ,добра утакмица ,штета што пари од џеб ми извадија во 90та минута ама ако си се одлучил да навиваш за Интер мора да ти станат навика ваквиот тип на натпревари.

Ама сепак не е лошо, со играч помалце итоа Ханданобич, мислам дека се извадовме а секако беше наша оваа да не се десеше ова ама јбг.

Последни ве чекав на ливче бе.. последни.. мораше ли во 91 гол да се примиии! Поише криво да ми биде!

Абе ај, после црвениот и двете негативи и нерешено изгледаше топ али вака да подарат бод е стварно апсурд, како ќе легнеа овие 3 бода, со играч мање, вака ништо, уште еден удар на психолошка база за тимот, класика Фудбал.
И Валас не требаше да влага воопшто, Кузманович најидеална замена ќе беше у ваква ситуација, не дека Валас е крив али ми немаше логика бочно десно да се става играч во ситуација кога овие идеа стриктно од десната страна кај Черчи.

бем ти и фудбал и се, боља атмосфера владееше кога се праеше муабет до викендов на темава. :cool:
--- надополнето: 20 октомври 2013 во 22:53 ---
Него господ здравје да му да е на голманчето од Торино, он да не беше прашање и гол дали ќе дадеа во ситуација кога мечов го играа 90 мин со играч мање. :D

Абе ај, после црвениот и двете негативи и нерешено изгледаше топ али вака да подарат бод е стварно апсурд, како ќе легнеа овие 3 бода, со играч мање, вака ништо, уште еден удар на психолошка база за тимот, класика Фудбал.
И Валас не требаше да влага воопшто, Кузманович најидеална замена ќе беше у ваква ситуација, не дека Валас е крив али ми немаше логика бочно десно да се става играч во ситуација кога овие идеа стриктно од десната страна кај Черчи.

бем ти и фудбал и се, боља атмосфера владееше кога се праеше муабет до викендов на темава. :cool:
--- надополнето: 20 октомври 2013 во 22:53 ---
Него господ здравје да му да е на голманчето од Торино, он да не беше прашање и гол дали ќе дадеа во ситуација кога мечов го играа 90 мин со играч мање. :D

Убо го кажа ова потполно се слагам :D

Заебал работа Валас а ? (n)
Ne be, naiven faul napravi bocno, situacija na skraten korner, 100 takvi imas u tek na 1 mec, Kambi dve mu namesti idealni na Cerci koj ima odlicna levica, problemot go napravi golmanot so negovata glupa procenka na letot na topkata, kardinalna greska, glupo e sea sto i Walace ke go jade radi toa.

Shteta sto lesniov period go zapocnaa so gubenje na bodovi, ja krenav race od 3te boda posle crveniot i ubeden bev deka nema da dojdat do cel plen, duri i koga vodea bev skeptik radi labilnata igra u odrana ali pa bas koga konecno se stabiliziraa nazad primija shabanski gol od mrtva igra, definitivno ne zasluzija na takov nacin da gi zagubat denes bodovive i toa od igrac koj do letovo se povrzuvase so Inter, Belomo, talentot od Bari. faking univerzum

249178_10152335484252178_1518142273_n.jpg

Кова имаше неколку изјави дека конечно ќе игра малку понапред, дека сега е шансата да го постигне првенецот во Интер :) и се' му се сруши за 5минути игра.

И јас несакав да го извади Ковачиќ, но можеби добро направи, Гуарин денес изигра ептен добро, се разбира без оние шутеви од многу далеку, дури во еден момент и Џони се љутеше кога не го проигра (продолжи акција).
Паласио секогаш игра подобро кога има + еден напаѓач во игра, кога е сам во напад нема никаква шанса, прима топка на 30-35метри и чека да дојде некој во напад, и скоро секогаш следи грешка во пас од некој и контри.
Можевме да земеме 3бода, зедовме 1, но добро е што не се откажаа после второто водство на Торино од 2-1.
Се гледа одсуството на Рики и Хуго Кампањаро.
Наредна утакмица со Верона во Сабота 20:45h.

Мора да има некој со силен шут во тимот кој ќе пробува од далеку, некоја ќе влезе, некоја ќе се одбие и ќе се дојде до шанса и сл. Неможе секоја акција со топката во гол да се влезе. Не ми пречи што шутира Гуарин, ми пречи по некогаш што стварно од неизградена ситуација форсира или пак од половина терен. Инаку ако некој треба да пробува со шут од далеку тогаш тоа е он, има бомба шут.

Мораме да ги користиме киксовите на конкурентите ако сакаме пласман во ЛШ. Со силна Рома годинава се стеснува кругот за првите 3 позиции. Верона кај и да е ќе почне да паѓа а Милан да се искачува и пак ќе биде 5-6 екипи борба за ЛШ.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom