Фан Клуб: Интер

Има ли заинтересирани, утре да се собереме да ја гледаме утакмицава? Мислам на ваши и наши фанови, некаде во Скопје у центар кај што се дава фудбал низ кафичиве!? Пишете ;)

Има ли заинтересирани, утре да се собереме да ја гледаме утакмицава? Мислам на ваши и наши фанови, некаде во Скопје у центар кај што се дава фудбал низ кафичиве!? Пишете ;)

Ние во Мондано гледаме, кај ЈБТ. Е сеа консултирај се со Syn, нека ти каже дали се мешале фанови на два тима до сега, али не верувам да има проблеми ако дојдете да гледате. Али за секој случај консултирај се со него. :)

Гледаме бе, со Јуве дојдоа едни гледаа со нас.

Фини дечки сме, дружељубиви.

Дечки абе гледам многу самоуверени сте станале ?
Кај виде такви жити се? :)

Со Фиорентина ќе биде вистински тест, очекувам крајно неизвесен натпревар и некој резултат во рамки на 2 до 3 гола. Се надевам 2-1 за нас.

Што е за нас значајно покрај тоа што Мацари ја подигна екипата:

- Кампањаро е невиден ѕвер, што и даде на одбраната голема самодоверба. Ранокија и Хуан си го играат нивното и набиваат искуство, ова им е втора сезона. Добиваме одбрана за долги стази, што е клучно за Италијанско првенство.

- Рики е 200% подобар играч, значи она што го играше пред повредата + самодоверба и решителност да се докаже. Мацари му даде слобода а тоа е тоа што им треба на овој тип играчи.

- Џони е на некакви стероиди, ретко кога влегува во блам ситуации, практичен е и ретко греши.

- Переира не игра.

- Милито се врати.

- Тајдер е изненадување на годината.

Погоре наведените според мене ја прават разликата помеѓу сегашниот Интер и ланските патетики. Има дури и простор за напредок, ако Мацари направи човек од Гуарин и се разбира Кова да експлодира, тогаш ќе биде што не било. Но за тоа има време.

Она што најмногу ме плаши е повреда во одбранбената и бековската линија. Ако не се наруши составот во делот Нага-Хуан-Ранокија-Кампањаро-Џони, мислам дека ќе ја одржиме формата долго време. Тенки сме со замени и принудно менување формација може да не чини многу.

Исто така потребно е да видиме што карактер имаме, бркање резултат, пресврти и слично...

Важно е дека сезонава ќе ни трае подолго овојпат.

пиша некој за Мондано, па слободно дојдете, ама у дресови од Виола, да биде поинтересно.

Moratti;'' Odusevio me Ricky Alvarez svojim igrama. Nikada ga nismo hteli prodati, cak i kada je smo birali izmedju njega i Couthina odlucili smo vrlo brzo za njega. On nije samo sjajan igrac za Inter vec je i veliki navijac FC Intera .

Njegova trzisna vrednost sada je mozda oko 30milE i za te pare nebih ga nikome dao.

Pripremili smo mu novi ugovor sa povecanjem plate i bonusima koje zavise od njega .Ali najvazniji deo ugovora je ta sto cemuo mu staviti u ugovoru da nemoze napustiti Inter ispod najmanje 60milE jer je to njegova prava vrednsoti.

Alvarez nije na prodaju ! ''

Ние гледаме во Мондано секој натпревар. Имаше со Јувентус неколку Јувенташи, со Милан имаше исто нивни фанови неколку, а за со Лацио имаше 10тина навивачи така да дојдете со дресови па ќе гледаме таму и поинтересно да биде :)

Да тамо и мислев да гледаме ако веќе се собираме во Мондано(позади ЈБТ)...е сега ајде да ги убедам мојве и да видам колку ќе се согласат да дојдат и колку се од СК. Се надевам ќе се видиме и запознаеме

• Ми се допаѓа
Reactions: Me2
Ako sakas slobodno dojdi vo Mondano, t.e. dojdete :D, za fanovi na Fiorentina i Marli problem ne praime. :)
--- надополнето: 25 септември 2013 во 20:26 ---
Ние во Мондано гледаме, кај ЈБТ. Е сеа консултирај се со Syn, нека ти каже дали се мешале фанови на два тима до сега, али не верувам да има проблеми ако дојдете да гледате. Али за секој случај консултирај се со него. :)
Da NIE gledame, ti ne gleas. :D
Doete utre koj e u moznost, ke padne asalna druzba, smeenja i slicno, po na raat se glea vaka grupno, nit nervozi nit nisto.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom