Фан Клуб: Интер

Не знам зашто ама мене овој Тохир ми е многу сомнителна фаца. Се си мислам дека ако го превземе клубот има матер да му ебе, ќе не испокраде, ќе не уништи до коска...

што ќе испокраде бе ... од клуб пред банкрот

Добро бе добро, знам дека не сме Реал Мадрид или Манчестер Јунајтед у поглед на финансии, али на друго алудирав кога мислев ќе не испокраде. Мислам на тоа дека ќе го боли кур за клубот, ќе си тера некои маркетингшки ствари у Индонезија и ќе си пере пари преку Интер. На ова мислев, не рипајте одма.

Добро бе добро, знам дека не сме Реал Мадрид или Манчестер Јунајтед у поглед на финансии, али на друго алудирав кога мислев ќе не испокраде. Мислам на тоа дека ќе го боли кур за клубот, ќе си тера некои маркетингшки ствари у Индонезија и ќе си пере пари преку Интер. На ова мислев, не рипајте одма.
Брат, а овие сега што ги заболе, што да ти расправам... :)

Јасно е дека се морони, ама никогаш нема да го доведат клубот до згаснување.

Зошто така мислиш? Банкрот си е банкрот, можеш неизмерно да го сакаш клубот ако не те бива за менаџирање ќе те земе матната, порано или подоцна.

Епа фамилијата Морати е повеќе од 40 години во тимов, ако не и повеќе, да не гуглам сеа, па клубот како што гледам нема згаснато. Нема тоа да го дозволи Масимо додека е газда на Интер, а со овој Тохир ништо не би ме чудело, како што реков ептен сомнителна фаца ми е.

Мн голем гигант е Интер за да згасне така нема да го остат сигурно има многу луѓе кои го посакуваат ... може да се случи Лацио сценарио газдата да е еден од најбогатите во Европа ама да не дава денар скршен .... ама не ми се верва

Епа фамилијата Морати е повеќе од 40 години во тимов, ако не и повеќе, да не гуглам сеа, па клубот како што гледам нема згаснато.
Еднаш згаснува.

Мислам заеби сентименталности, гледај до какво дереџе го доведоа. Не знам што толку се плашите од Тихо, тој е бизнисмен, и да не го биде нема да дозволи да му пропаднат пари, ќе го продаде на друг и ќе се тера понатаму. Во моментов важно е да се направат промени зошто вака за година - две не ни бега Сериа Б.

Овие се толку лоши што во моментов да му го продадат клубот на Субрата Рој, би бил среќен..

Абе ајде сега да не претеруваме, Серија Б дрн дрн. Факт е дека од Триплетето навака менаџирањето е ужасно, али што да се каже, дешава се, ќе биде подобро. Ако и проектот Мацари не успее тогаш сите до еден треба да се тргнат од клубов затоа што врска си немаат од управување со клуб. Ова ќе биде подобро го велам од аспект на тоа што со песимизам ништо не праиме, мора да се надеваме на подобро. Јас сеуште стојам на ставот дека полошо од лани не може да биде...

И пред триплетето менаџирањето беше ужас едноставно Морати незнае да раководи со финансии. Суазо и Кварезма ги платија ептен скапо за да се покажат како никакви. Милито, Снајдер и Ето беа ептен погодени трансфери за мали суми и ете никогаш не се гледа сумата. Фала му на Ибрахимович да не беше он немаше триплета да видиме

Абе ајде сега да не претеруваме, Серија Б дрн дрн. Факт е дека од Триплетето навака менаџирањето е ужасно, али што да се каже, дешава се, ќе биде подобро. Ако и проектот Мацари не успее тогаш сите до еден треба да се тргнат од клубов затоа што врска си немаат од управување со клуб. Ова ќе биде подобро го велам од аспект на тоа што со песимизам ништо не праиме, мора да се надеваме на подобро. Јас сеуште стојам на ставот дека полошо од лани не може да биде...
Drn drn, ic bez gajle mirno da si spies. Losite raboti sekogas im se slucuvaat na drugite lugje :-)

Kobe, Inter e multimilionska kompanija, ne moze "desava se". Vo takvi kompanii postoi odgovornost, 1-2 greski nekoj treba da leta. Ne se samo godinite po tripletata, i porano pravevme cuda. Ova sto go trpime sega e posledica na site greski sto se napraveni vo erata na Morati.

Dodeka se plasis od poloso, dali primetuvas deka ne mozeme da kupime igrac? Niti barame, niti nekoj normalen saka da dojde. So koj ke igrame liga koga ke pocnat povredite? Ne primetuvas deka povreda vo Inter trae edna sezona?

Pa sega uste so Macari ako ne bidelo nisto da si odele :-)

почеток на новата сезона !!!
прв натпревар од 3 коло во купот на италија против цитадела

Почетни состави

5c9a852dcdc0f3847dd91f959bd60402-49746-1376819768.jpeg

ДА ИМ ПОСАКАМЕ СЕ НАЈДОБРО НА НАШИТЕ ДЕЧКИ

и бај де веј кој не се нервира не е интериста

почеток на новата сезона !!!
прв натпревар од 3 коло во купот на италија против цитадела

Почетни состави

5c9a852dcdc0f3847dd91f959bd60402-49746-1376819768.jpeg

ДА ИМ ПОСАКАМЕ СЕ НАЈДОБРО НА НАШИТЕ ДЕЧКИ

и бај де веј кој не се нервира не е интериста
Нека испаднат и онака се од стакло сите, кој ќе им ги гледа маките во Октомври по болници...

Нека испаднат и онака се од стакло сите, кој ќе им ги гледа маките во Октомври по болници...
Со тренинг методите на Мацари и тимот околу него, ќе ја имаат најмалата фрекфенција на повреди во тоа сум убеден, повреди секако ќе има, али стандард, нешто налик на ерата на Мурињо кога перфектно функционираа во тој сегмент, впрочем тоа е и најдобрата страна на Мацари, може и једина добра ако ме прашувате мене :)

За остало ќе треба бајаги да се докажува кај мене, а со оглед на моменталната ситуација, не гледам зашто би му замерувал со оглед на начинот на кој се одвива трансфер периодов на Интер.

Како се викаше она сајтчено кај што ги има закачено сите стимови и подкасти?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom