Фан Клуб: Интер

Не знам, еве ти стрим што работи http://www.sportlemon.tv/20130818/vv5210efe45d2b01.89750867-623795.html
--- надополнето: 18 август 2013 во 19:03 ---
Голманчето на Цитадела е нашето од Примавера, така? Како да го слушнав Скарпини да рече Ди Џенаро...
тој е голманот,и тој Пекорини што доби црвен е наш.
Ги имаат уште Алборно и Бираги во тим

Која глупост на Мацари... Икарди се повреди, не го извади, направи три замени и Икарди не може повеќе.

Овој требаше да не чува од повреди Syn? :)

• Ми се допаѓа
Reactions: Syn
Кратко:

- Прв официјален натпревар сезонава и одма имаме повреден играч. Forza Inter и силата нека е со нас!
- Добро е што имавме еден ваков противник и со вакви требаше да играме летово да добиеме на мотивација и позитивна енергија.
- Белфодил ако ме потсеќа на некој тоа е Хакан Шуќур. Се надевам дека ептен ќе го биде и тоа брзо. Мислам дека е подобар од Икарди.
- Рики Алварез исто мора да се здиви и заедно со Ковачиќ да ја држат средината. Гуарин ми делуваше тотално незаинтересирано денес.
- Она Нагатомоно како не погоди едно нафрлување во второ полувреме, 20 ги имаше...
- Џони man of the match.
- Хуан и Переира жолти картони за груби стартови на 4-0 :facepalm:
- Се осеќаше отсуството на Силвестре.

И тоа...

1186188_661873340491651_1337102520_n.jpg

Која глупост на Мацари... Икарди се повреди, не го извади, направи три замени и Икарди не може повеќе.

Овој требаше да не чува од повреди Syn? :)
Ja aludirav na muskulaturata, toa niv gi kinese, drugoto e faktor sreka, ko ova so Icardi, nema nikakva vrska so treninzi i slicno mada prva procenka e deka ne e nesto seriozno, Mazzari edvaj go nateral da izleze od igra, ovoj prvo ne sakal pa preku intervencija na Kambi sepak se resil da izleze.
Valjda nema da pauzira radi ova, ke vidime.

Mazzari edvaj go nateral da izleze od igra, ovoj prvo ne sakal pa preku intervencija na Kambi sepak se resil da izleze.
Valjda nema da pauzira radi ova, ke vidime.
Attitude problem или авторитет или двете?
Што има да го тера, за уши и надвор... :)

Кратко:

- Прв официјален натпревар сезонава и одма имаме повреден играч. Forza Inter и силата нека е со нас!
- Добро е што имавме еден ваков противник и со вакви требаше да играме летово да добиеме на мотивација и позитивна енергија.
- Белфодил ако ме потсеќа на некој тоа е Хакан Шуќур. Се надевам дека ептен ќе го биде и тоа брзо. Мислам дека е подобар од Икарди.
- Рики Алварез исто мора да се здиви и заедно со Ковачиќ да ја држат средината. Гуарин ми делуваше тотално незаинтересирано денес.
- Она Нагатомоно како не погоди едно нафрлување во второ полувреме, 20 ги имаше...
- Џони man of the match.
- Хуан и Переира жолти картони за груби стартови на 4-0 :facepalm:
- Се осеќаше отсуството на Силвестре.

И тоа...
Го претера сега...
:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom