Фан Клуб: Интер

Што се ми истекна откако го видов видеото:

• Продолжи ја низата: Хамбургер 1, Челзи 2, Валенсија 4, Јувентус (?)

Хамбургер 1, Челзи (1+1)2, Валенсија (2+2)4, Јувентус(4+4)8 највероватно ке ни спакува.

Ke komentiram otkako ke zavrsi Avgust, do togas :свиркам:
Kolku se polosi tolku bolje za Macari da go ukapira sekoj mozen nedostatok u timov, da ne bide ko so Juve, gi pobeduvaat u gosti i vikaat ej koj kur ni e Snajdi, ne igra periodov a u serija sme, daj ke go ucenuvame da iskoristime situacija, da mu namalime dogovor, ako ne ke leta, jaki sme nie bez nego ...

Transfer letoto zapocna dobro, ko za toj period od istoto, zavrsuva loso radi pregovorite za prevzemanje na timot, ne moze da se investira mnogu i toa e toa, ako Tiho ne dojde do 15ti Avgust ke treba da se molime na cuda od Mazzari do Januari, sto bi bilo tesko izvodlivo so ogled na nedostatokot na kvalitet i neiskustvoto kaj odredeni fudbaleri da igraat na povisoko nivo vo fudbalot.

Се е до карактер Syn, ти само имаш поголема толеранција од нас или пак не даваш оптимизмот да ти згасне. И за Бранка сите кога го плукавме ти сеуште му даваше шанса, и за ФФП-то и не знам уште за што друго.

Ќе дојде септември, ќе се придружиш :)

Морати потврди дека си оди од Интер, истотака изјави дека се осеќа виновно за оваа ситуација во која се наоѓа Интер моментално и дека треба реформи и во управата а не само на играчкиот кадар. Тој смета дека еден ваков великан каков што е Интер несмее повеќе да се наоѓа во ваква ситуација.. Неговото време помина, на клубот му требаат нови лица кои ќе го вратат тимот онаму каде што припаѓа..

Тоа значи дека во најбрзо време, најверојатно во текот на оваа недела, ќе се официјализира и превземањето на клубот од страна на Тохир кој би требало да откупи 75% од Интер.

563011_10151507023492606_1516644726_n.jpg

Ја би ги носел на припреми месец дена во некоја вукојебина да ги сликаат додека ги брка некоја животиња, мамата нивна уште слики ставаат по нет, како не им е срам...

освен ако не дојде мусачо ... е тогаш има еуфорија каква што немала од времето на мурињо.

Џони ќе се врати наскоро тогаш ни мусачо ни никој не ве вади :D

Џони вечер стартуе против јуве, нека му ја мислат таму Асамоа и Киелини. :P

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom