Фан Клуб: Интер

Od kaj be Faraoni promasena investicija, pa Maikon igrac stana na 26, do dusa pokasno, na pocetok hejt jadese deka go pokri Zaneti desno a ovoj u sredina igrase.
Faraoni tek vlaga u svoi najbolji godini, ovoj Basta 28 ima a nisto poznacitelno ne napravil u kaiera, na google moras i imeto da mu go napises ( Dushan ) inace na 10ta strana ti go dava, a na 15 ke go najdes zasto toa na 10ta si go promasil.

Па играше у Интер, можевме да го видиме, освен тоа трчањето како мува без глава напред назад друго нема, техника 0, центаршут 0. И сега во Удине му е резерва токму на Баста.. А за Баста се слагам со тебе, тотален просек а на моменти и под просек, незнам зошто запнале по него толку...

Па играше у Интер, можевме да го видиме, освен тоа трчањето како мува без глава напред назад друго нема, техника 0, центаршут 0. И сега во Удине му е резерва токму на Баста.. А за Баста се слагам со тебе, тотален просек а на моменти и под просек, незнам зошто запнале по него толку...
Cekaj cekaj, igrase vo Inter ...
Koga igrase ? Igrase koga tuka bese Ranieri, i igrase desno krilo, ne bek, nego celo vreme krilo, ni Maikon ko desno krilo ne se snaogal asalno a ovoj celo vreme igrase krilo i ne bese los, mnogu poveke napravi otkolku Pereira primer cela sezona sega, za Basta da ne zboram, uste ne svakam so sto zasluzuva da dojde i da se plati dosta za nego i da se izgubi eden potencijal od sopstvena skola.

Ja pre bi go zemal Faraoni koj nema skoro nisto da cini i bi mu dal shansa vo situacija Basta da e opcijata za desno ( zatoa go spomnuvam ova so Faraoni ). Za Isla drug e muabetot, ili pa nekoj tret asalen fudbaler.

Cekaj cekaj, igrase vo Inter ...
Koga igrase ? Igrase koga tuka bese Ranieri, i igrase desno krilo, ne bek, nego celo vreme krilo, ni Maikon ko desno krilo ne se snaogal asalno a ovoj celo vreme igrase krilo i ne bese los, mnogu poveke napravi otkolku Pereira primer cela sezona sega, za Basta da ne zboram, uste ne svakam so sto zasluzuva da dojde i da se plati dosta za nego i da se izgubi eden potencijal od sopstvena skola.

Ja pre bi go zemal Faraoni koj nema skoro nisto da cini i bi mu dal shansa vo situacija Basta da e opcijata za desno ( zatoa go spomnuvam ova so Faraoni ). Za Isla drug e muabetot, ili pa nekoj tret asalen fudbaler.

Па и тука треба крило да игра, и во Удинезе играше крило во истата формација на Гвидолин.
Фараони се покажа добар минатото или предминатото лето на припремите и мислеа дека ќе стане играч и затоа се откажаа од Сантон кој според мене е 2-3 класи над Фараони.

Па и тука треба крило да игра, и во Удинезе играше крило во истата формација на Гвидолин.
Фараони се покажа добар минатото или предминатото лето на припремите и мислеа дека ќе стане играч и затоа се откажаа од Сантон кој според мене е 2-3 класи над Фараони.
Е, ај не заебавајте со Сантон.

Santon druze u Newcastle e dupe, u odbrana pogotovo, i tuka gresese premnogu vtorata sezona koga bese Murinjo, gi iskocka shansite kaj nego i sam bese svesen za toa.
Nejse, Faraoni vo Inter dobi shansa tie meseci koga bese Ranieri tuka, i ti rekov, bolje nego otkolku Basta, ne sum so ist stav ako primer Isla e vo prasanje ili nekoj drug koj bi bil idealen za Inter.
Ama za Basta sum ogromen skeptik i se nadevam nema da se realizira toj transfer.

Jas uste ne znam koja mu e prirodna pozicija na Faraoni. Klasicen bek mislam deka ne bi se snasol... vo 3-5-2 formacija, mozebi da. Bas i taa formacija ja forsira Mazzari, taka da i jas mislam deka pre bi mu dal sansa na Faraoni, nego na Basta. Bez razmisluvanje bi go stavil Isla pred dvajcava. Ama i samite sme svesni deka Dedo Mraz ne postoi...

Знам дека Сантон е тапа последниве 1-2 сезони, ама во споредба со Фараони е подобар.. И јас несакам Баста да ми игра десно крило таму, боље Нага-Переира или Нага-Ѕунига или Нага-Коларов, Нага-Исла, Нага-Лулич.

Знам дека Сантон е тапа последниве 1-2 сезони, ама во споредба со Фараони е подобар.. И јас несакам Баста да ми игра десно крило таму, боље Нага-Переира или Нага-Ѕунига или Нага-Коларов, Нага-Исла, Нага-Лулич.
Ni Zuniga, ni Kolarov, ni Isla nema sansi da dojde. Jedino Lulic od site ovie. Zuniga mi se svigja najveke od site prethodni, zatoa sto e eksploziven igrac, brz, ali ko i sekoe kjumbe nema pamet... Ama posto osven domasno i kup ne igrame, ne ni treba nisto pokvalitetno. Zuniga momentalno e koka-kola za poveketo bekovi vo Serie A

И Скелото беше :)
Skeloto nikogas ne bil. D'Artagnan nikad ne sum go sakal, toj vo Horizont Turnovo ke bide zamena, a ne da igra vo Inter. Mada i samite sme svesni koj se ne zaigra za Inter godinava. Koga go gledav godinava, mi bese mn krivo sto se povrediv i ne prodolziv so fudbalot... So momentalnava kondicija ke bev prv izbor i pred D'Artagnan/Nagasaki/Pereira... Za Johnatan da ne praam muabet, toj e vo posebna kategorija, vo regionalna 3ta liga ne bi go stavil da igra...

А бе да ама кога доаѓаше многумина викаа дека после Маикон нема подобра замена на таа страна од Скелото. Исто како што после Лусио, Силвестре беше најдобар дефанзивец во лигата :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom