Фан Клуб: Интер

Бивши мој 'колега' од гоал.ком отвори сајт и блог за вести и остало само за Интер. Чоекот беше со мене работеше на форумите, сега отвори негов сајт и пиши статии и вести би било добро да фрлите едно окце, сите критики се добре дојдени :) .

http://www.sansiroheroes.com/

Бивши мој 'колега' од гоал.ком отвори сајт и блог за вести и остало само за Интер. Чоекот беше со мене работеше на форумите, сега отвори негов сајт и пиши статии и вести би било добро да фрлите едно окце, сите критики се добре дојдени :) .

http://www.sansiroheroes.com/
kazi mu redovno da gi azurira vestite, ne e loso, mada pretpostavuvam sega pocnal.

Inace pazete go Branca, znaci kakov klasicen shlepac, vika, Kovacic dosol radi nego, odnosno deka toa e negov transfer, cekase Strama da otide i ko i vo erata na Mur koga negovite uspesi i sebe si si gi prepisuvase, taka i sega, a ova e vest od Sky Italia od April

Sky Sport 24 reported that the acquisition of Mateo Kovačić in January was made upon specific requests from coach Andrea Stramaccioni. It is also because of his request Mauro Icardi, by all accounts, will come to Inter in June. Two signings made after the young coach’s wishes, a very important signal.

Do dusa, dovolno e samo da se napise na google, Stramaccioni i Kovacic i da barate postari izjavi na Strama za nego, da se vidi koj vsusnost insistirase Kovacic da dojde, isto i vo Januari koga Morati kaza deka Stramaccioni cel den mu vrtel za da go prasuva do kade se pregovorite za Kovacic.

Kakov mocko e ovoj Branca, patetik, kolku perverzno go izigra ova.

kazi mu redovno da gi azurira vestite, ne e loso, mada pretpostavuvam sega pocnal.

Вчера ја објави страната :), ќе среди едно време ги надгледваше и вестите на гол.ком, фала мн :)

Скај: Deal со Џенова, трампа Џилардињо за Скелото. :cuc:
Може! Од една страна се откачуваме од Скелото а од друга страна добиваме солиден, искусен шпиц како подршка за Икарди. :)

За напаѓач почнавме од Санчез, Ето, Негредо, Лавеци, Бианки, Џилардињо ....Who is next ? (Лука Тони)

Постојат три варијанти кој ке ги користи Мацари оваа сезона според Gazzetta dello Sport !

La base sarà il 3-5-2 così composto: Handanovic; Campagnaro, Samuel (Ranocchia), Juan Jesus; Basta*, Guarin, Nainggolan* (Cambiasso), Zuniga* (Nagatomo); Palacio, Icardi (Milito).

La variante sarà il 3-4-1-2: Handanovic; Campagnaro, Ranocchia, Juan Jesus; Schelotto, Cambiasso, Gargano, Nagatomo (Pereira); Guarin; Palacio, Milito.

In situazione di svantaggio 4-2-1-3: Handanovic; Basta*, Campagnaro, Samuel, Zuniga*; Cambiasso, Mudingayi; Palacio, Icardi, Cassano.

Изгледа Интер се решил да донесе квалитет оваа година,тргнува одлучно кон Наинголан и Баста.

За напаѓач јас пре би го земал Санчез,и така Барса ќе сака да се ослободи од него по доведувањето на Нејмар...

Изгледа Интер се решил да донесе квалитет оваа година,тргнува одлучно кон Наинголан и Баста.
Сериозен си или напреднал сарказмот на фан-клубов? :cautious:

Сериозен си или напреднал сарказмот на фан-клубов? :cautious:
Zasto da ne Basta?Gledas pogore gilardinjo go racunaat za kvalitet,a ne pa ovoj.Abe ovoj stariov vester taka ne izdresira,sega da potpise darko tasevski za inter,kako extra zasiluvanje ke go gledame!Ah morati prodaj do klubot ako ne ti drzi gzot be gnido edna!!!

Абе на Наинголан само мислев бе,што ме тепате одма :pos:

Јас Исла го преферирам на таа страна,ама кој не прашува нас :D

Се загриживме за твоето здравје кога прочитавме, ебате :)

јас мусачо го преферирам сеедно каде ... дали на крило , дали во напад, дали бек , дали голман.

јас мусачо го преферирам сеедно каде ... дали на крило , дали во напад, дали бек , дали голман.

Чекич, на крај ќе ти го донесат Мусачо - ќе испадне најголем Флоп, после сам ќе глеаш фудбал у Мондано :D

dosaden lvl-Чекич.

не брат,сериозно си досаден веќе,ај еднаш два пати ти успеа фората,ама го тупиш веќе.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom