Фан Клуб: Интер

Скандирале Salta con noi и одма се попаливте ко некоја навреда да е тоа.

Занети бе може со една нога да ги качи Курва Суд ушка и да скока со нив.

Шо ве глеам за никаде...

935558_584432461590788_988738099_n.jpg

Ајде малце раздвижете се..на што личи темата??..ве нема да пишите за поразот од Палермо каде му ја дадовме за да се спасат..очекувајте и братските Џенова да јадат 3 бода од нас бидејќи ние моментално за црвен крс служиме бидејќи посекако за ништо не се бориме, па догодина Бошко Јанкович да игра за нас како најдобар поединец кој Џенова можи да ни го понуди..

Сега засега кој се ангажирани?..Икарди?..онај Бота?..и кој други?

Сега засега кој се ангажирани?..Икарди?..онај Бота?..и кој други?
+Кампањаро, Андреоли и Лаксалт. А за Леонардо (спортскиот директор) се уште не знам дали е официјално дека ќе дојде кај нас следната сезона. Се притиска и за Гомез од Катанија, негде околу 10 милиони чини.

+Кампањаро, Андреоли и Лаксалт. А за Леонардо (спортскиот директор) се уште не знам дали е официјално дека ќе дојде кај нас следната сезона. Се притиска и за Гомез од Катанија, негде околу 10 милиони чини.
Мислиш трансферите на сампдорија ги читаш ,а не на Интер!
Ах Морати Морати...

Мислиш трансферите на сампдорија ги читаш ,а не на Интер!
Ах Морати Морати...
Бота има 22-23 години ако не се лажам и е тотална енигма за сите нас, само од Јутјуб може да видиме нешто за него, но од Јутјуб играчи преку глава веќе. Значи можно е и да испадне одлична инвестиција а можно е и да си прибереме уште едно ѓубре. Лаксалт исти ѓавол само што има 19 години и од него се очекува многу во иднина затоа што е многу млад. И он го сноси истиот ризик како и Бота.
Кампањаро е доста искусен и пред се проверен играч за оваа лига така да thubms up за трансферов бидејќи сме дупки во одбраната и примаме многу голови.
Икарди е платен 15 милиони, млад напаѓач и од него се очекува многу во иднина. Човеков мора да го форсираат следната година и да докаже дека не е преценет и не го платиле премногу.
Андреоли демек за ротација е земен ама мене ми мириса дека цела сезона нема да влезе во игра освен на куп натпреварите или ако не се повреди некој првотимец.
Се на се, нималку звучни имиња не донесовме сега за сега но треба да бидеме и реални, бидејќи после вакви две ужасни сезони потешко се земаат добри играчи и звучни имиња. Треба да се молиме да се погодат трансферите и да обезбедиме пласман во ЛШ па потоа да се надеваме на подобри играчи и титули.

Бота си ебал мамата, 6 месеци аут. Се гледа дека ќе игра у Интер ...

fml

GDS- AUSILIO, "BLITZ" ZA MODRIĆA: POSTOJE KONTAKTI. MONTOYA I BARTRA...

La Gazzetta dello Sport na kioscima danas, je objavila da je Inter ima "Blitz" u Španjolskoj na nekoliko stolova. Jedan od njih je i Luku Modrića, talenat iz Real Madrida i više nije nedodirljiv nakon odlaska Josea Mourinha, koji je to i najavio.Očito problem bi bio trošak operacije, ali časopis je napravio naslov: "Blitz sportskog direktora Piero Ausilia, koji je uspostavio kontakt s agentom igrača."

Ali to nije sve, jer je Ausilio išao i do Barcelone: "Da, pregovori s Barçom za Martina Montoyu i Marc Bartra"
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=113685

замислете што ќе се случи кога сите повредени играчи ќе ги залечат своите повреди?
.
.
.
.
Пак ќе се повредат :)

e toa e golemoto sranje kaj navivacite na Inter posto site se zaglaveni vo minatoto mozebi ne site no 90 procenti od niv.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom