Фан Клуб: Интер

Страма ќе го бркале:tapp: .. кај и така ни е отиден составот у курац, па уште и повредите што се задесија, ептен за никаде.
На лето ако не се испазарува нешто асално, а не верувам дека тоа ќе се случи, Морати ќе си менува тренери на полу сезона. Мада тоа во навика му прејде.
Резили..

Џонатан постигна гол за Интер, спремен сум да умрам.

Ако дојди Гомез во Интер јас прекинвам да гледам фудбал и официално ќе се префлрам на багминтон и карлинг(со чистење на тубите шо го даваат на еуро спорт)..

Па најнеталентираниот и најнеписмениот играч ни фали во тимот како што ги имаме на кило..Роки е Фалкао за него

Изгледа терениве во сериаА не се рамни,едниот гол е напониско.А и чудно како против интер секогаш така не местат со нерамен терен па 100 пресврти(вртелешки) на нивните мечеви последниве 2-3 години се случуваат.Абе да не исврлат во Сериа Б !!! ТОа ни е спасот.

Скапаници, со мене во тимот да не можат една Рома да ја победат. Доста ме резилат по светов, си бегам во Реал од Јуни. На овој Интер ни Меси не му помага, па дури ни мене да ме клонираат. Преслаби се!

Голот од вчера му го посветувам на Жозе Мурињо, мојот иден најдобар пријател. Верувам дека најдобриот светски тренер знае да препознае стуб во одбраната, креатор на игра и голгетер како мене, чии блескави игри се засенети од никаквите резултати на неговиот сегашен тим.

Ај некој кратко нека ме упати во оваа нашава патетика?

Ова нема зборови со кои може да се опише , ваква катастрофа сезона мислев дека засекогаш е зад нас , изгледа до толку назадувавме .... спас ни на повидок.

ajde morati ke go prodade klubot i end of story ni toj da se maci ni nie.

Ај некој кратко нека ме упати во оваа нашава патетика?
Група фудбалери се собрале во кафана во Милано во 1908. Откако се направиле летви од пиење, еден од нив рекол: „а зошто ние да не си формираме клуб...“

Група фудбалери се собрале во кафана во Милано во 1908. Откако се направиле летви од пиење, еден од нив рекол: „а зошто ние да не си формираме клуб...“

И така го формираа Интер,потоа под голема возбуда се стрчаа кон соблекувалните и почнаа да играат фубал.

h8D837BA1

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom