Фан Клуб: Интер

:) seriozno prasuvam, gleam ponazad mn povredeni... Cassano/Palacio ke igraat?

Паласио има шанса да настапи од клупа, Страмачиони изјави дека нема да игра, но ништо не се знае.
Повредени : Милито, Касано, Паласио, Нагатомо, Ранокиа, други да не набројувам многу си, повеќе има Интер повредени играчи од здрави, а и тие здрави што се, ептен јаки се :icon_lol:

ако не носат некое име што ќе привлече јаки играчи и што ќе ги истакне амбициите на клубот нека се држат до страма ... и така човекот не се буни , не му смета ништо, и ајс крим оса и остоја стјепановиќ да му ги донесеш ќе се радува ко чави и иниеста да си му ги донел. што е доста интересна секако за ова бедно раководство доста олеснителна околност бидејќи медиокритети како гасп, рафа и ранко си дозволија и тоа со право да кењаат по медиуми дека немаат никаква вина за лошите резултати туку начинот на кој функционира клубот. Ко да целава ситуација да не е доволно понижувачка па и тоа е капак.

Еве што кажа Страмачони:
„Морам да му честитам на мојот тим и покрај негативниот резултат. Она што се случува е неверојатно. Оваа сезона е проколната, игравме добро додека не им беше досуден пенал" - вели Страмачони.
Па овај дабетер и од Џиџи бил, одма поп и оџа заедно да се пднесат да го скинат проклетството оти вака си еба мајката вторалига ке одат.

Goalkeepers: 1 Handanovic, 27 Belec, 30 Carrizo;

Defenders: 6 Silvestre, 23 Ranocchia, 25 Samuel, 26 Chivu, 28 Pasa, 40 Juan Jesus, 42 Jonathan, 48 Bandini;

Midfielders: 4 Zanetti, 7 Schelotto, 10 Kovacic, 11 Alvarez, 17 Kuzmanovic, 19Cambiasso, 24 Benassi, 60 Belloni, 90 Olsen;

Forwards: 18 Rocchi, 45 Forte, 47 Colombi.

Хаха стварно се било готово за потпис на Душан Баста? :pos:

Хаха стварно се било готово за потпис на Душан Баста? :pos:
Се е готово. Тимот е квалитетно уназаден, со план во следниве 10 години да не мрда од кај што е. Пари нема, стадионот се гради еднаш месечно за да има со што да се занимаваме.

Се е готово...

Е толку со такви состави. Место мене да ме стави да орам по десна страна, он Занети ми го става со 50 години. Ама ќе почекам уште малку за Масимо да го избрка Андреа па со саглам тренер кој ќе избира квалитет пред име, брзо ќе се вратиме на старите патеки. Со Интер ќе освојам ЛШ, знам!

Сега бев во ве-це да серам и размислував за Интер и ми текна една идеја.. да го донесеме Жуп Хејнкс, тренерот на Баерн Монако. Нели Баерн го потпишаа Гвардиола па Жуп ќе остане без тим. Ќе му кажам на Масимо ко ќе го видам. Со Жуп на клупата и јас десно до многу титули!

Е толку со такви состави. Место мене да ме стави да орам по десна страна, он Занети ми го става со 50 години. Ама ќе почекам уште малку за Масимо да го избрка Андреа па со саглам тренер кој ќе избира квалитет пред име, брзо ќе се вратиме на старите патеки. Со Интер ќе освојам ЛШ, знам!
Квалитет :pos:

Inter : Handanovic; Zanetti Ranocchia, Samuel, Juan Jesus; Kuzmanovic, Kovacic, Cambiasso, Schelotto, Alvarez; Rocchi

Официјален состав според fcinternews

Пренос на некоја тв ке има?

Сега бев во ве-це да серам и размислував за Интер и ми текна една идеја.. да го донесеме Жуп Хејнкс, тренерот на Баерн Монако. Нели Баерн го потпишаа Гвардиола па Жуп ќе остане без тим. Ќе му кажам на Масимо ко ќе го видам. Со Жуп на клупата и јас десно до многу титули!
Браво брату гол даде.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom