- Член од
- 13 март 2011
- Мислења
- 1.939
- Поени од реакции
- 1.930
Нема потреба да ги пишиме играчите на Интер..посекако Пјанич и Ламела ќе ни ја дупнат глата

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нема потреба да ги пишиме играчите на Интер..посекако Пјанич и Ламела ќе ни ја дупнат глата
seriozno prasuvam, gleam ponazad mn povredeni... Cassano/Palacio ke igraat?
Не сум во тек, кога ќе ги стрелаат на плоштад?
И дали ќе има на ТВ?
Ке ги обесат сеа на вртелешкатаНе сум во тек, кога ќе ги стрелаат на плоштад?
И дали ќе има на ТВ?
Се е готово. Тимот е квалитетно уназаден, со план во следниве 10 години да не мрда од кај што е. Пари нема, стадионот се гради еднаш месечно за да има со што да се занимаваме.Хаха стварно се било готово за потпис на Душан Баста?![]()
КвалитетЕ толку со такви состави. Место мене да ме стави да орам по десна страна, он Занети ми го става со 50 години. Ама ќе почекам уште малку за Масимо да го избрка Андреа па со саглам тренер кој ќе избира квалитет пред име, брзо ќе се вратиме на старите патеки. Со Интер ќе освојам ЛШ, знам!
ИмеКвалитет![]()
Браво брату гол даде.Е толку со такви состави. Место мене да ме стави да орам по десна страна, он Занети ми го става со 50 години. Ама ќе почекам уште малку за Масимо да го избрка Андреа па со саглам тренер кој ќе избира квалитет пред име, брзо ќе се вратиме на старите патеки. Со Интер ќе освојам ЛШ, знам!
Сега бев во ве-це да серам и размислував за Интер и ми текна една идеја.. да го донесеме Жуп Хејнкс, тренерот на Баерн Монако. Нели Баерн го потпишаа Гвардиола па Жуп ќе остане без тим. Ќе му кажам на Масимо ко ќе го видам. Со Жуп на клупата и јас десно до многу титули!