Фан Клуб: Интер

Да не се заебаваме..
558850_10151893715882178_608565606_n.jpg

Скапаници, со мене во тимот да не можат една Рома да ја победат. Доста ме резилат по светов, си бегам во Реал од Јуни. На овој Интер ни Меси не му помага, па дури ни мене да ме клонираат. Преслаби се!

Голот од вчера му го посветувам на Жозе Мурињо, мојот иден најдобар пријател. Верувам дека најдобриот светски тренер знае да препознае стуб во одбраната, креатор на игра и голгетер како мене, чии блескави игри се засенети од никаквите резултати на неговиот сегашен тим.
Tadic, vai se foder caralho!!

Ауу сега го видов ова. Не сум ги пишувал јас овие срања, мрсниот агент пробал да ме продаде во Реал за да ќари 5% од трансферот, му ебам алчното копиле. Више не го оставам уредов пуштен на Кајгана откако ќе завршам со сурфање!

Им се извинувам на моите фанови за недоразбирањево! Сигурно сте биле шокирани кога сте прочитале дека планирам да си одам од Интер. Но бидете спокојни, никаде не планирам да одам, ќе се пензионирам во Интер! Јас го сакам тоа.

Tadic, vai se foder caralho!!

Ауу сега го видов ова. Не сум ги пишувал јас овие срања, мрсниот агент пробал да ме продаде во Реал за да ќари 5% од трансферот, му ебам алчното копиле. Више не го оставам уредов пуштен на Кајгана откако ќе завршам со сурфање!

Им се извинувам на моите фанови за недоразбирањево! Сигурно сте биле шокирани кога сте прочитале дека планирам да си одам од Интер. Но бидете спокојни, никаде не планирам да одам, ќе се пензионирам во Интер! Јас го сакам тоа.
Децата по тебе ќе си ги крстам :pos:

Ќе ве надрвеше Валдез за малку со јак гол.

Се прашувам која е гледаноста на Телма во моментов... :cautious:

You... you... Freack? :D

Па како.:D
Ф1 чекам, па мора некако време да се тепа.
Како бод да им одговара и на вашите, и на гостите. Едниве идат у напад, другиве гледаат, и обратно.:D

Штета што не влезе таа од Ш(ск)елото, пред Миранте коа му дојде топката.

Па како.:D
Ф1 чекам, па мора некако време да се тепа.
Како бод да им одговара и на вашите, и на гостите. Едниве идат у напад, другиве гледаат, и обратно.:D
Сеа Роки ќе ја реши. :D
Шала на страна го чекам финалево тенис иначе тешко дека ќе ја гледав.
П.с. Морати сам си седи во ложата. :pos::pos: Forever alone level Morati. :pos:

Сеа Роки ќе ја реши. :D
Шала на страна го чекам финалево тенис иначе тешко дека ќе ја гледав.
П.с. Морати сам си седи во ложата. :pos::pos: Forever alone level Morati. :pos:

Го видов на почеток, 10мин +-, го пуштија у кадар. Греота чоекот бе, Интер не му игра и никој не го сака сеа :pos:

FU*

За роки :pos:

колку го критикувавте роки кога дојде во Интер, сега човекот сам ви решава натпревари

колку го критикувавте роки кога дојде во Интер, сега човекот сам ви решава натпревари

Си ебало мајката..дека тој игра и ги решава зато од кој стигнавме изгубивме...Интер веќе со години нема игра и средина но секогаш се вадевме на добри индивидуалци во нападот..сега не само што ги немаме туку и сите се повредени..:(

Го видов на почеток, 10мин +-, го пуштија у кадар. Греота чоекот бе, Интер не му игра и никој не го сака сеа :pos:

FU*

За роки :pos:
ХАхахахахахха ќе се џитнам од прозор. Погодив кој ќе ја реши ееј. :pos:

Роки на среќа даде гол, му се тргна голманот. :P

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom