Boom Shaka Lakka
Silence!! .. I kill you!
- Член од
- 29 август 2008
- Мислења
- 10.993
- Поени од реакции
- 8.947
шо убаво ми беше кога се пречкав тука со вас пред три години 
сега двете екипи ни се тиња

сега двете екипи ни се тиња
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

шо убаво ми беше кога се пречкав тука со вас пред три години
сега двете екипи ни се тиња![]()
nego nas shon e upropasti gomnarov Morati i sesirot Branka....шо убаво ми беше кога се пречкав тука со вас пред три години
сега двете екипи ни се тиња![]()

Roma oduvek bila tinja puponenego nas shon e upropasti gomnarov Morati i sesirot Branka....
) .. и Интер не беше сјаен пред 2006 ... Морати свесно го прави ова, неможе да ги продаде најдобрите играчи од 2010 па наваму, а да не донесе адекватни замени и да сака резултати(си имал некоја замисла човекот), сепак свесен е дека само со повторно вложување, тимот ќе се врати на вистинските патеки .. таа ефтина замисла за успех, не му успеа, вајда тука голем удел има и Бранка кој пак згрешил со изборот на тренери и ефтините замени за вашите најдобри играчи .. тоа е тоа, се читаме за Купот 
Се лаже сам себе пупоне дека Рома некогаш била фактор во калчово пропаднато.Roma oduvek bila tinja puponenego nas shon e upropasti gomnarov Morati i sesirot Branka....
И после Морати ќе каже немаме пари за нови играчи ќе ги продадеме оние со голема плата. Да игравме лш ќе имавме плус 30 мил а сега ништо Наполи ни ги украде сите играчи што ни беа на трансфер листата.Гледајте и на добрата страна.. нема да играме лига шампиони, ке мже да се фокусираме само на серија а, тоа ке биде нашата предност пред Јуве, Милан и Наполи за скудето наредна сезона![]()

Брат замисли Деко да зима 70 000 неделно, па нема да игра спортска веќе, ќе отвори негова кладилница и ќе глуми шериф, малолетните како од шала ќе ги фаќа. (ќе паѓаат на парите не дека е убав)Добро бе јас што не сум талентиран за фудбал досега на 500 маалски утакмици не сум утнал како Ранокија, па делумно и Алварез тоа што го утна во прво.
Не ми е јасно, па најголем антиталент како Бускетс со тренирање секој ден научи да игра, овие лапаат пари и секој ден тренираат ФУДБАЛ, па такви резили стварно не ми се јасни.
Јас ви гарантирам дека освен Ковачич, да идеме сите ние и да тренираме секој ден фудбал како нив (нормално и да лапаме по 70.000 неделно еве) ќе играме подобро во секој ебан аспект.
Како не го запука на крај Кордоба овој Скелото, дошол во Интер и ќе се тепа со копачи од Аталанта. Шупак, само време ни изгуби на крај со „фрките“ и ништо не постигна.
Брат замисли Деко да зима 70 000 неделно, па нема да игра спортска веќе, ќе отвори негова кладилница и ќе глуми шериф, малолетните како од шала ќе ги фаќа. (ќе паѓаат на парите не дека е убав)