Фан Клуб: Интер

шо убаво ми беше кога се пречкав тука со вас пред три години :)

сега двете екипи ни се тиња (n)

шо убаво ми беше кога се пречкав тука со вас пред три години :)

сега двете екипи ни се тиња (n)

Сега во реваншот од купот ќе видите, Роки ќе ве реши :P

Кога велев дека се отепуваме од местење 95% од овде ме правевте луд. Што трбеа од ова повеќе за да сватите? Aјде цитирајте ме и кажете дека тимот ни е тиња и затоа вакви резултати,веќе видена слика.
--- надополнето: 8 април 2013 во 02:45 ---
И уште нешто ќе заборавев,пеналот на Аталанта е на исто ниво со онај на Силекс- ДРита.Се отепавте смеење на тој меч колку бил апла,а спрема реномето на Сериа А и нашава лига оваа одлука а и целиот меч е по апла од онај на дрита.МОРАТИИИ УМРИ !

Roma oduvek bila tinja pupone :) nego nas shon e upropasti gomnarov Morati i sesirot Branka....

абе ти зборам од кога јас и ти гледаме на пример(последните 13 години да речам :P ) .. и Интер не беше сјаен пред 2006 ... Морати свесно го прави ова, неможе да ги продаде најдобрите играчи од 2010 па наваму, а да не донесе адекватни замени и да сака резултати(си имал некоја замисла човекот), сепак свесен е дека само со повторно вложување, тимот ќе се врати на вистинските патеки .. таа ефтина замисла за успех, не му успеа, вајда тука голем удел има и Бранка кој пак згрешил со изборот на тренери и ефтините замени за вашите најдобри играчи .. тоа е тоа, се читаме за Купот :)

citam i ne mi se verue onoj sudija pederski dosudil penal za igranje so raka na Samoel i kometiral deka go videl toa. Za ovja nocare ka tija od Toso i da pazi da ne gleda u sonce

Добро бе јас што не сум талентиран за фудбал досега на 500 маалски утакмици не сум утнал како Ранокија, па делумно и Алварез тоа што го утна во прво.
Не ми е јасно, па најголем антиталент како Бускетс со тренирање секој ден научи да игра, овие лапаат пари и секој ден тренираат ФУДБАЛ, па такви резили стварно не ми се јасни.

Јас ви гарантирам дека освен Ковачич, да идеме сите ние и да тренираме секој ден фудбал како нив (нормално и да лапаме по 70.000 неделно еве) ќе играме подобро во секој ебан аспект.
Како не го запука на крај Кордоба овој Скелото, дошол во Интер и ќе се тепа со копачи од Аталанта. Шупак, само време ни изгуби на крај со „фрките“ и ништо не постигна.

Гледајте и на добрата страна.. нема да играме лига шампиони, ке мже да се фокусираме само на серија а, тоа ке биде нашата предност пред Јуве, Милан и Наполи за скудето наредна сезона :pos:

Гледајте и на добрата страна.. нема да играме лига шампиони, ке мже да се фокусираме само на серија а, тоа ке биде нашата предност пред Јуве, Милан и Наполи за скудето наредна сезона :pos:
И после Морати ќе каже немаме пари за нови играчи ќе ги продадеме оние со голема плата. Да игравме лш ќе имавме плус 30 мил а сега ништо Наполи ни ги украде сите играчи што ни беа на трансфер листата. :D

Без гајле, со мене како десно крило, Томазо шпиц и Алваро лево крило, нападот ќе ни биде добар како сладолед.
Само проблемот е во средниот ред, Валтер и Фреди се Матиас.

Се заебавте што го дадовте Ливаја :pos:
Башка пенал изборен и асистенција сега и два гола предминатото коло :D

Добро бе јас што не сум талентиран за фудбал досега на 500 маалски утакмици не сум утнал како Ранокија, па делумно и Алварез тоа што го утна во прво.
Не ми е јасно, па најголем антиталент како Бускетс со тренирање секој ден научи да игра, овие лапаат пари и секој ден тренираат ФУДБАЛ, па такви резили стварно не ми се јасни.

Јас ви гарантирам дека освен Ковачич, да идеме сите ние и да тренираме секој ден фудбал како нив (нормално и да лапаме по 70.000 неделно еве) ќе играме подобро во секој ебан аспект.
Како не го запука на крај Кордоба овој Скелото, дошол во Интер и ќе се тепа со копачи од Аталанта. Шупак, само време ни изгуби на крај со „фрките“ и ништо не постигна.
Брат замисли Деко да зима 70 000 неделно, па нема да игра спортска веќе, ќе отвори негова кладилница и ќе глуми шериф, малолетните како од шала ќе ги фаќа. (ќе паѓаат на парите не дека е убав)

Брат замисли Деко да зима 70 000 неделно, па нема да игра спортска веќе, ќе отвори негова кладилница и ќе глуми шериф, малолетните како од шала ќе ги фаќа. (ќе паѓаат на парите не дека е убав)

Ќе ги мочам бе :pos: :pos::pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom