Фан Клуб: Интер

Spanski mediji prenose: "Barcelona je odlucila da proda Sancheza i dovede Neimara... igrac ce najvjerovatnije otici u Inter i Moratti zeli da zatvori sto prije posao sa Barcom."

100% нема да дое у Интер чим шпекулираат уште од сеа. Исто беше и во Удинезе кога играше, од март/април почнаа шпекулациите за на крај да заврши во Барса. Истото беше и со Лукас, Паулињо... Не се замарајте со вакви шпекулации, рано е за трансфер пазарот, до јули има повеќе од три месеци.

Гледај видеото бе не бамбури многу! :cautious:

Шо да глеам срце ме боли. Нема да им опростам што го шитнаа Снајдер, никогаш. Ќе ги пцујам до крајот на животот ради ова.

FC Inter Fans - Macedonia

8 minutes ago
Скај - Крај на сомнежите: Мауро Икарди ќе премине во Интер наредната сезона, пронајден е договор помеѓу двете страни, Сампдорија и Интер. /Мартин/

АЈДЕ АЈДЕ :vozbud:

Spanski mediji prenose: "Barcelona je odlucila da proda Sancheza i dovede Neimara... igrac ce najvjerovatnije otici u Inter i Moratti zeli da zatvori sto prije posao sa Barcom."

Ди Марцо јавува дека агентот на Санчез ќе оди во Торино да се договара со Јуве

Агентот дошол у Италија за да договара прво со Јуве а после ќе намине накај Милано за да види шо ќе понудат Миланските екипи.

П.С. Глеам се палат нешто наши навивачи и фан страни, весници дека Мурињо рекол можно е враќање во Интер иако преговарал со некој Англиски клуб и со ПСЖ. Мое мислење: Бољи да не се враќа.

А од другите вести издвојуваме дека некои медиуми го поврзуваат Хулк со Интер.

Гаргано ќе сме го откупиле од Наполи.

Пак ли со Санчез ќе се занимаваме цело лето. Неможеа да најдат некој друг сега за лажење. :)

Али пак иста приказна. Како се доближува летото, така полека полека почнува рециклажа на истите финти. Проекти, подмладувања, засилувања, револуции, нов Интер :pos:. Трудот што го вложуваат за да им поверуваат навивачите дека нешто се случува (кога многу малку се случува) да го вложат во работење за клубот, многу поголем ефект ќе имаа и со резултатите и кај навивачите. Али и Италијаните да не беа Италијани, ќе беа нешто друго. :)
Мене не ме интересира кој ќе донесат и за колку пари ќе го донесат, веќе, туку дали изгледа дека знаат што сакаат да прават и да го прават тоа.

Мене некако ми мириса и дека ќе го шутнат Страмачиони на крај на сезона. Не знам зошто ама такво претчуство имам. Tака да place your bets, gentlemen.

Со какви играчи не поврзуваат бре,небаре ќе дојде некој шеик во Интер да му биде десна рука на Морати. :pos:

Да бидеме реални,док гомната од Интер не се исфрлат,нема да дојде ниту еден играч од типот на Санчез,јак играч што може да ја смени екипата на подобро.

Со какви играчи не поврзуваат бре,небаре ќе дојде некој шеик во Интер да му биде десна рука на Морати. :pos:

Да бидеме реални,док гомната од Интер не се исфрлат,нема да дојде ниту еден играч од типот на Санчез,јак играч што може да ја смени екипата на подобро.

освен мусачо кој квалитативно би не приближил до барса реал и манчестер а е реална и не така скапа алтернатива.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom