Marso
Io sono INTERISTA!
- Член од
- 22 јануари 2006
- Мислења
- 1.456
- Поени од реакции
- 311
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Скролај ,скролај,тоа толку да ти била сликата
Добро само ја приметувам дека фановите на Интер како да живеат во минатото?! Изгуби Милан на Камп Ноу и ова италијанскиве и балканскиве страници на Фејсбук што ги следам за Интер, изнаредија слики од 2010 кога Интер ја помина Барса, со различни наслови на самите слики како тоа Интер е јак пошо он ја поминал Барса а Милан не. Ама никако не се пропушта шанса да се спомне Мурињо и таа 2010. Ок, и јас како фан на Интер се гордеам со таа сезона ама дај да се вратиме во сегашноста и реалноста. Нас тимот ни е жива брука, губиме од Болоња за роденден (кога играчите би требало да даваат 101% за да победи тимот) и тоа дома а се радуваме на туѓа несреќа, конкретно на Милан. Они барем у Лига на Шампиони играа. И у Серија А не поминаа. А ние тонеме. Ама битно си редиме сликички и си кометираме "The Special One".
Никако не можам да си поврзам како елиминирањето на Милан може некој да го поврзе со сезоната 2010 на Интер. Зошто не си гледаме во нашиот двор?
Мислам дека секој реален и зрел пред се фудбалски фан би се смеел на ова „навивање“ од наша страна. (Под „наша“ мислам на Фановите на Интер)
Добар е и Нагатомо, за друштво.Добар овој Рубен Бота а?
Нека трчат децатаДобар е и Нагатомо, за друштво.