Фан Клуб: Интер

Добро само ја приметувам дека фановите на Интер како да живеат во минатото?! Изгуби Милан на Камп Ноу и ова италијанскиве и балканскиве страници на Фејсбук што ги следам за Интер, изнаредија слики од 2010 кога Интер ја помина Барса, со различни наслови на самите слики како тоа Интер е јак пошо он ја поминал Барса а Милан не. Ама никако не се пропушта шанса да се спомне Мурињо и таа 2010. Ок, и јас како фан на Интер се гордеам со таа сезона ама дај да се вратиме во сегашноста и реалноста. Нас тимот ни е жива брука, губиме од Болоња за роденден (кога играчите би требало да даваат 101% за да победи тимот) и тоа дома а се радуваме на туѓа несреќа, конкретно на Милан. Они барем у Лига на Шампиони играа. И у Серија А не поминаа. А ние тонеме. Ама битно си редиме сликички и си кометираме "The Special One".

Никако не можам да си поврзам како елиминирањето на Милан може некој да го поврзе со сезоната 2010 на Интер. Зошто не си гледаме во нашиот двор?

Мислам дека секој реален и зрел пред се фудбалски фан би се смеел на ова „навивање“ од наша страна. (Под „наша“ мислам на Фановите на Интер)

Добро само ја приметувам дека фановите на Интер како да живеат во минатото?! Изгуби Милан на Камп Ноу и ова италијанскиве и балканскиве страници на Фејсбук што ги следам за Интер, изнаредија слики од 2010 кога Интер ја помина Барса, со различни наслови на самите слики како тоа Интер е јак пошо он ја поминал Барса а Милан не. Ама никако не се пропушта шанса да се спомне Мурињо и таа 2010. Ок, и јас како фан на Интер се гордеам со таа сезона ама дај да се вратиме во сегашноста и реалноста. Нас тимот ни е жива брука, губиме од Болоња за роденден (кога играчите би требало да даваат 101% за да победи тимот) и тоа дома а се радуваме на туѓа несреќа, конкретно на Милан. Они барем у Лига на Шампиони играа. И у Серија А не поминаа. А ние тонеме. Ама битно си редиме сликички и си кометираме "The Special One".

Никако не можам да си поврзам како елиминирањето на Милан може некој да го поврзе со сезоната 2010 на Интер. Зошто не си гледаме во нашиот двор?

Мислам дека секој реален и зрел пред се фудбалски фан би се смеел на ова „навивање“ од наша страна. (Под „наша“ мислам на Фановите на Интер)

не се замарај ..тие страните ионака ги водат некои дечиња што врска немаат од фудбал и за секој пораз сите ги бркаат а после победа сите се херои...Милан вака така направи добра екипа и се подобри од нас во секој сегмент..имаат млади играчи и пред се квалитет и добар проект..а ние што имаме освен просеци и пензионерите?..

За разлика од Милан, битно уште газиме во европа.. (сесмееиплачевоистовреме)

Da se nadevame deka stariot ke prevzeme nesto pametno da napravi vo poslednive 3 god sve utka do utka,a nie ke si navivame za dresot,jas sum za Inter od vremeto na Zamorano ali najgolema zelba mi bese Crespo da zaigra za nas i ete se sluci Crespo pomina prvo edna godina i posle uste 3 vo dresot na Inter
nada posledna umire Interistii :) Forzza INTER !!!

Составот против Тотенхем - Handa, Zanetti, Chivu, Juan, Jonathan, Guarin, Cambiasso, Gargano, Kovacic, Palacio, Cassano.

Пак ќе изгубиме.

П.С. Ќе ја даваат на Прва или не?

Добро е што ќе ги браниме 3:0 иначе кај ќе ни беше крајот :)

313484_512277802147012_1984787179_n.jpg

Добро бе,единствен ли сум што не сакам да идеме даље за да не се посрамиме после против појака екипа ? :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom