- Член од
- 14 ноември 2009
- Мислења
- 17.385
- Поени од реакции
- 15.719
Од наша е син, знае дека Интер сесака содела, иднината сегаП.с. Син ако напишеш некој оптимистички пост и ако застанеш во одбрана на Морати , Страма и компанија ќе те банирам!!!!!!!

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Од наша е син, знае дека Интер сесака содела, иднината сегаП.с. Син ако напишеш некој оптимистички пост и ако застанеш во одбрана на Морати , Страма и компанија ќе те банирам!!!!!!!

Од наша е син, знае дека Интер сесака содела, иднината сега![]()
Фали уште да напише нешто за во иднина и да биде прогласен за легенда на векот, и тоа не само он било кој што навива за Интер. Еј срам ми е да идам на факс, срам ми во кладилница да влезам, срам ми е на фб да се ставам од овој Интеров, ме корне кој стигне, а и со право... Во мнооогу големи гомна сме, мнооогу, не знам како ќе се вадиме.
Епа следна година со друштво ќе гледаш само во сабота/недела.Мене официјалните коментари што ги вадат кај нив на сајт ми се најинтересни. Stramaccioni: "Missed chance but it's still on". За наредниот пораз пак ќе кажат исто "missed chance..." се дур снема утакмици за играње и други 3 тима се зациментираат на врвот.
Да не може човек со друштво да глеа фудбал во вторник/среда. Извинете друштво мене тимот во четврток ми игра. Резил.![]()
А овде не ти е срам да кажеш дека си уплатил на Интер, а?Еј срам ми е да идам на факс, срам ми во кладилница да влезам, срам ми е на фб да се ставам од овој Интеров,

), тие се сега за сега солуциите кои се споменуваат ко наследници на Бранка.Да бев вечити песимист, никад немаше да пратам спорт, тоа сигурно.П.с. Син ако напишеш некој оптимистички пост и ако застанеш во одбрана на Морати , Страма и компанија ќе те банирам!!!!!!!
Па пазарење од типот на Бота и Лаксалт се по теркот на Удинезе, од кај ние да знаеме како функционира он у пакет со останатите.Шо бидна со скаутскиот тим од Удине што го земавте?

Ептен лош менаџмент а ја мислев дека само Милан праи така.Па пазарење од типот на Бота и Лаксалт се по теркот на Удинезе, од кај ние да знаеме како функционира он у пакет со останатите.
Инаку под дифолт скаутите си даваат свои предлози уз одредени аргументи, ама во моментов Бранка е оној кој има најголем удел во кроењето на трансфер политиката, едно 85%, во пакет со Аусилио, тренерот ако едвај учествува со 5-10%. Све е до изборот, Ио вика штедат, кое штедење бе Ио, 40милиони евра дадоа летоска, Переира, Гуарин, Паласио, Ханда не се земени без пари, абе све е до прокелтиот избор.
Пример, го имаш Поли во тим, готово, све договорено со Сампдорија, багателна сума дека они кога го договараа беа второлигаши и оп, не го зимаат Поли иако Страма го викнал на подготовки, ти го носат миџетот Гаргано.
Еве ви еден класичен пример за катастрофален избор, избор кој може да го направи само некомпетентна и неспособна особа за вакво име од клуб, тоа е главниот збор, Неспособност, немање доволен капацитет за Интер. Потврда за ова Морати имаше лани, али тоа негово проклето трпение у погрешен момент си стапи на сила.
Не, немало послаб, било кој состав на Интер би ги растурил овие.може Ио и Думан гледале послаб на времето,