Фан Клуб: Интер

Maикон глеам го честитал роденденов на Интер, па одма ми текна на моментов

Каква петарда беше човеков, и лудило од бек, еден од најдобрите во историјата на клубов, и воопшто, како играч, еден од најдобрите, ваков бек моментално на планетава нема, редок примерок кој ретко се раѓа, она што Меси е за нападот, или Роналдо, тоа беше Маикон на десната бековска позиција, далеку пред сите останати.
Исто како и многу други што уште ги трпаме, фала богу овој си отиде.

Spasov znaesh deka ti od koga se pojavi - pocnavme da toneme ....mamata :))

Којзнае каков струмички шит им пратил на играчите,затоа денеска се такви какви што се...никакви :pos:

Исто како и многу други што уште ги трпаме, фала богу овој си отиде.
Оф море Спасов, Маикон со без една нога на 40 години ќе биде подобар од Нагатомо и Џонатан заедно. Не гледам зошто би рекол “фала богу„ што си отиде. Да се носеа асални играчи ај ќе разберев да си отиде, ипак годините му одминуваат, формата опаѓа али вака срце ме боли што го дадоа, и него и Снајдер, за Ето не правам муабет.
Вечер ако не тепаат нека не играат до крај на сезона најдобро ќе биде, само ќе се мачат и џабе ќе тепаат време.

Момци колку сте сигурни уште вас ве чекам на тикет да покирам или не??

А ко за беља и јас ја ставив, викам ај 105 годишнина слават и башка на капитенот му е 600та утакмица во кариерата. За 50 денари уплата е ливчето али зашо Интер да ме заебе, а меѓу последните утакмици ми е на тикет, би било добро да тепаат, па макар и Господ помогнал некако. :D

Inter: 30 Carrizo; 4 Zanetti, 23 Ranocchia, 40 Juan Jesus, 31 Pereira; 21 Gargano, 5 Stankovic; 7 Schelotto, 14 Guarin, 24 Benassi; 8 Palacio.

Дали е можно???? Уште Киву на местото на Паласио да го ставеше клошар.. нема м... со болоља да извади поофанзивен состав со 9 дефанзивци ми игра во прв тим....

А ко за беља и јас ја ставив, викам ај 105 годишнина слават и башка на капитенот му е 600та утакмица во кариерата. За 50 денари уплата е ливчето али зашо Интер да ме заебе, а меѓу последните утакмици ми е на тикет, би било добро да тепаат, па макар и Господ помогнал некако. :D
Три дена да ти го читам постов нема да можам да одлучам кој аргумент ти е најбескорисен... подобро на Спасов да му ги дадеше тие 50 денари да си купи Газоза...

Transparent na stadionu:
"Dopustite i nama da dodjemo na probu, mozda ce te naci nekog dobrog...sigurno ce biti interista!"

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom