Фан Клуб: Интер

Што стана некој црнец да не им влегол во соблекувална на полувреме.
Добро е скршивме малер победа во гости.

Не си го плукајте тимот за кој навивате. Толку од мене.

(y)

И што треба сега да го пофалиме Страма што го стави Камби пред Ковачич ? :facepalm:
Па сите тоа го критикуваа, вклучувајќи ме и мене, ама ете тоа на крајот се покажа ко исправен потег иако сеуште сум со ставот дека ако веќе Камби влегува, мораше миџетот да излезе али ете, пак тепаа ...

Денес се играше со класична 4231 формација, у прво играа без напаѓач и со играч мање, одма се осети разликата со Паласио, Страма конечно ја погоди денес, све што направи на крајот се испостави ко исправно, нека си остане на истава формација до крај, задоволен сум од тоа што го видов у второ. И Скелото не е толку лош колку што се мислеше дека е, али Гаргано не можам да го гледам во тимов, Гуарин да игра таму а Ковачич напред ќе е најисправно.

А Рошавкоро мислам дека си потпиша излезна карта од тимов, многу се курчел, такви што подалеку од Интер, ја претерал, според мене не заслужува пардон.

Оваа победа треба да им ја крене самодовербата и да е пресвртница на сезонава....
Нека се борат секој натпревар до крај и никој нема ништо да им замери
Не се тие криви туку толку им е знаењето
Зошто го стави Камби, а не Ковачич???? Задоволен беше со 2-2?
Се извади Камби со асистенцијата на крај иначе има да падне асално пцуење кон Страма
И за крај
PAZZA INTER AMALA

И доста го хејтате Скелето човекот си го заработува лебот игра трча, подава се бори можеби е просек ама и за таков го зедоа да беше некој врвен играч немаше да игра во ИНТЕР. Гергано само трча а и тој појма нема и сега еден податок за Герагано само 7 % точни додавања 93 % додавање за контра. Каде ли му се очите на Страмачони. Или мора да игра тој го бараше па сега ако го седне на клупа чичко Морати ке го тепа. Камбјасо, Станкович и тн играчите од трплето се гледа одма дека се за класа подобри од проектот на Страмачони, малку во подминати години ама сеуште можат да се носат со екипи како катанња додека играчите од проектот на Страма и Морати се испод просек. ТЕШКО НИ СЕ ПИШИ КОГА КЕ СЕ ПЕНЗИОНИРААТ СТАРИВЕ. И на крај РОКИ која будала го донесе во ИНТЕР абе треба да му се забрани воопшто да се меша о фудбалот и не само тоа туку и да му се забрани да го спомни термион фудбал.

Имало Господ! :pos:
И го имал Интер на ливче. :D

Добра работа е што победивме.
Лоша работа е што имав во главата концепт за еден добар хејт-пост, што сега ќе морам да го пишам за едно недела дена, а до тогаш ќе го заборавам. :(

Па сите тоа го критикуваа, вклучувајќи ме и мене, ама ете тоа на крајот се покажа ко исправен потег иако сеуште сум со ставот дека ако веќе Камби влегува, мораше миџетот да излезе али ете, пак тепаа ...
Не се работи за тоа, туку во негатива размислуваше за Ковачиќ а на нерешено го смени мислењето. Тоа зборува доволно, а иначе Камби знаеме дека со вакви екипи ќе се мота во 16 и ќе чека отпадоци.

Друго што да кажам... играта е очај ама денес барем имаше стартови во нозе, фаќање за врат, пцуење, трчање спринтови и ставање глава кај што не и местото... со други зборови: мотивација и карактер. За тоа честитки.

За квалитетот подобро да се навикнеме, тој е што е...

И го имал Интер на ливче. :D

Добра работа е што победивме.
Лоша работа е што имав во главата концепт за еден добар хејт-пост, што сега ќе морам да го пишам за едно недела дена, а до тогаш ќе го заборавам. :(
Ќе го употребиш во четврток, за Тотенхем :)

Дефинитивно полош играч од Скелото немам гледано во Интер, незнам дали трча или џогира по терен.

Не се работи за тоа, туку во негатива размислуваше за Ковачиќ а на нерешено го смени мислењето. Тоа зборува доволно, а иначе Камби знаеме дека со вакви екипи ќе се мота во 16 и ќе чека отпадоци.

Друго што да кажам... играта е очај ама денес барем имаше стартови во нозе, фаќање за врат, пцуење, трчање спринтови и ставање глава кај што не и местото... со други зборови: мотивација и карактер. За тоа честитки.

За квалитетот подобро да се навикнеме, тој е што е...
Абе финтата е што Камби играше ко плеј, каде што беше Гуарин, а зашто он а не Ковачич не знам, претпоставувам преголемото искуство кај овој али секако он не е плејмејкер иако и на времето има играно офанзивно а и сезонава 4 гола ако не се лажам има дадено. Ете денес влезе во неколку шанси за гол и асистираше за гол, офанзивно играше али и доста добро го правеше тоа, одличен беше, потсети на старите добри денови.

Ќе врземе две победи по ред бе? :pos: Следно со Болоња дома играме, и покрај сета оваа мизерија очекувма победа од тој меч. Еј уште не ми е јасно како дадовме три гола, а толку бевме мизерни периодов... Паласио играчиште, им ги затна муцките на сите што се потсмеваа во август на неговиот трансфер. И тоа не само на овој натпревар туку низ цела сезона.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom