Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
треба да се радуваме на победава ??
ма немој да ме јебеш бе...
Не си го плукајте тимот за кој навивате. Толку од мене.
![]()
Па сите тоа го критикуваа, вклучувајќи ме и мене, ама ете тоа на крајот се покажа ко исправен потег иако сеуште сум со ставот дека ако веќе Камби влегува, мораше миџетот да излезе али ете, пак тепаа ...И што треба сега да го пофалиме Страма што го стави Камби пред Ковачич ?![]()
Одбранава ви е, играчите ви се себични, тренерот ви е неискусен, управата ви е тапа.
Господ нека ви е на помош.
И го имал Интер на ливче.Имало Господ!![]()
Не се работи за тоа, туку во негатива размислуваше за Ковачиќ а на нерешено го смени мислењето. Тоа зборува доволно, а иначе Камби знаеме дека со вакви екипи ќе се мота во 16 и ќе чека отпадоци.Па сите тоа го критикуваа, вклучувајќи ме и мене, ама ете тоа на крајот се покажа ко исправен потег иако сеуште сум со ставот дека ако веќе Камби влегува, мораше миџетот да излезе али ете, пак тепаа ...
Ќе го употребиш во четврток, за ТотенхемИ го имал Интер на ливче.
Добра работа е што победивме.
Лоша работа е што имав во главата концепт за еден добар хејт-пост, што сега ќе морам да го пишам за едно недела дена, а до тогаш ќе го заборавам.![]()
Абе финтата е што Камби играше ко плеј, каде што беше Гуарин, а зашто он а не Ковачич не знам, претпоставувам преголемото искуство кај овој али секако он не е плејмејкер иако и на времето има играно офанзивно а и сезонава 4 гола ако не се лажам има дадено. Ете денес влезе во неколку шанси за гол и асистираше за гол, офанзивно играше али и доста добро го правеше тоа, одличен беше, потсети на старите добри денови.Не се работи за тоа, туку во негатива размислуваше за Ковачиќ а на нерешено го смени мислењето. Тоа зборува доволно, а иначе Камби знаеме дека со вакви екипи ќе се мота во 16 и ќе чека отпадоци.
Друго што да кажам... играта е очај ама денес барем имаше стартови во нозе, фаќање за врат, пцуење, трчање спринтови и ставање глава кај што не и местото... со други зборови: мотивација и карактер. За тоа честитки.
За квалитетот подобро да се навикнеме, тој е што е...