Фан Клуб: Интер

Од срце сакам да ви се заблагодарам што ни дадовте такво ѕверче од играч...па Кутињо да ти бил играчиште бе:vozbud:

Од срце сакам да ви се заблагодарам што ни дадовте такво ѕверче од играч...па Кутињо да ти бил играчиште бе:vozbud:
Што биднало?
--- надополнето: 2 март 2013 во 19:15 ---
Не ни треба Кутињо бе, што ти е, нека играат Камби и Гаргањо место него... ццццц која управа ја имаме ние..... 2 Асистенции... Абе сите да умрете.... од гангрена....
А ова биднало... :)

Може за Интер да се напраи сериал еден , нешо у стил ко Харчестер Јунајтед.

156459_10200101575599722_1447625017_n.jpg

На Морати малата ке го јаде...

дел од причините за кавгата помеѓу страма и касано било однесувањето на касано, тоа што мајтапите кои ги упатувал кон другите често биле и навредливи, едино нагатомо возврајќал позитивно на нив, затоа реагирал страма...

дел од причините за кавгата помеѓу страма и касано било однесувањето на касано, тоа што мајтапите кои ги упатувал кон другите често биле и навредливи, едино нагатомо возврајќал позитивно на нив, затоа реагирал страма...
Пошо ништо не разбира тој :)

Абе ние бевме свесни што ѓубре прибираме. Само прашање на време беше кога ќе почне да се глупира...

Паласио
Гуарин - Алварез
Кузманович-Гаргано-Ковачич
Переира - Хуан -Киву -Занети
Ханданович

Најдобро би било со елката да излеземе па шта је ту је :)

Паласио
Гуарин - Алварез
Кузманович-Гаргано-Ковачич
Переира - Хуан -Киву -Занети
Ханданович

Најдобро би било со елката да излеземе па шта је ту је :)

Се согласувам со формацијата, само Ковачич и Гуарин да ги сменат местата.

"That's it guys, the final whistle from Jose Mourinho"
Еве што рекол Касано на крајот на тренингот и го изнервирал Страма :pos:
Па ова комплимент треба да е за Страма бе, а не да се тепа :ROFLMAO:

Inter: 1 Handanovic; 4 Zanetti, 26 Chivu, 40 Juan Jesus, 31 Pereira; 14 Guarin, 17 Kuzmanovic, 21 Gargano; 7 Schelotto, 18 Rocchi, 11 Alvarez

Неверојатен напад :pos:

Ах како не почекав уште малку да видам состав на едно x2 на друго сингл ми е добар коефициент ми се виде 2,8 :tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom