Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 29.042
- Поени од реакции
- 62.063
Барош 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Mora Io, Roki e dzabe zemen, do kraj na sezona da se izgura so uste edna kolku tolku asalna alternativa na klupa koja ne zaboravila da dava golovi za razlika od Roki, zasto ako se povredi i Palacio bukvalno, ke ostanat bez napagac, Roki 11 meseci nema gol daeno, i poveke od 11 meseci, u Inter do godina ke izgura ...Барош![]()
Роки го истрпивме ние, па за Барош, не е проблем.Барош![]()
Барош или Ван Нистелрој повеќе од Роки.
За до крај на сезона еден од двајцата добро би дошол,со оглед на тоа дека Милито најверојатно ќе ја заврши кариерата.
На лето Икарди,а се повеќе и повеќе кружат шпекулации дека еден од Ди Марија или Санчез ќе дојдат во Интер на лето.
а пази да не .... у моментов има 7-8 екипи од шпанија , 3-4 во италија , 2-3 во франција , 5-6 во германија , 2 во португалија и 20 во англија кои имаат предност за потпис на овие двајца играчи пред интер.
пс. не го заборавај и мусачо![]()
Не би рекол,Санчез не игра во Барса,а Ди Марија не може да го покаже својот потенцијал во Реал.
Што знам,еден од овие можно е да дојде,јас повеќе го преферирам Санчез бидејќи му е познат италијанскиот фудбал и стил на игра.
Овој Ди Марија не ми е нешто посебно,претплатен играч,ништо повеќе.
П.С Мусачо повеќе од Силвестре
Како ќе игра Интер без напаѓач како Милито во иднина не знам,Роки не ни го сметам за играч,Ливаја го дадоа,Лонго не го вратија од позајмница,а требаше да го вратат,без оглед на тоа дали Милито има или нема повреда,баш поради овие утакмици на кои се стекнува големо искуство.Пушти го Лонго во напад,нека им стрпа два-три гола на Клуж и ќе му рипне мотивацијата и самодовербата до плафон,ќе се развива.Така се добива играчиште.
П.П.С што е до мене,јас повеќе го сакам Белханда од Ди Марија во Интер.