Фан Клуб: Интер

Kako fali igrac kako kovacic ili alvarez da bide na mestoto na neupotrebliviot kambi cudo edno,ke imaa kade kade podobra igra a i ke vodea 3-0 sigurno.
Ај не трескај против Камби!ГО имам на аватар и не сакам лош збор да слушнам за него!Ако имаш проблем со некој играч секој може да биде само не КАМБИ!

Нема везе, тргни го Гарги миџетот, стаи го Гуарин, и тргај го Камби и стави го Ковачич, ете ти тим кадарен рутински да победува против ваквите бош екипи и да знае како да ги нападне, се знае дека со нив нападот е увек најбоља одбрана.

Добро е што Милито се врати со гол, он а даде гол сезонава Интер победуваат, од огромно значење ке е он да се врати во гол форма, му нема рамен во овој Интер во тој сегмент од играта, финишот, Паласио паднат е а и многу подобро функционира кога е бек ап напаѓач во составот.

п.с.

61738_10151488026030309_1691549152_n.jpg

:pos:

Дејо со стил се врати, направи жут, све женско у фамилија опцу на еден од играчиве на Киево, се на се, солиден камбек за него.

Сите се брукани кога се губи, сите се најбољи кога се добива игра против мизернии!

Ваквите екипи од старт треба да се е*ат!
Квалитетно и тоа!
Од старт 2-3 и после лади си мадињата!

Добро ќе биде да се тепа Фиоре зошто местачите 100% ја губат со Рома!

Добро е, конечно Интер да ни донесе малку радост. Од авион се гледа дека лекот за тимов е поофанзивна игра, со 10 копачи на терен нема успех. Касано одличен, Милито исто, и да не заборавам Гаргањо да го пофалам, мен од д меч за мене, откорна дечково. Сите беа солидни, неам некоја замерка за некој посебно, само нека продолжат вака бидејќи следува потежок распоред, играме со Виола на гости на со Милан дома, ако ги добиеме овие две идеме ЛШ 100%.

Kovacic ok, svitkal noga, nisto strasno, epten ne sakale da rizikuvaat so nego zatoa ne igral, i za Cluj ke e dostapen ali ne bi bilo pametno tamu da se igra, za Fiorentina e pobiten.

Вчера сите беа на ниво на задачата,убава игра за око,со многу шанси,а ќе имаше и повеќе голови во мрежата на гостите,да беа малку повеќе поприсебни Камби и Гаргано.
Но што е тука е,лабава победа,отворена игра од страна на Интер,што мене многу ми се допадна.
Одбраната со четворица се покажа како подобра од одбраната со тројца и тоа од само една утакмица,каде што средишните играчи имаа поголема слобода во играта,да креираат акции и повеќе простор за игра,а да не се вртат назад со страв дека може некој од гостите да им го збибери од контра.Примери за тоа еден тон,Страма изгледа ја научи грешката,добро е што не е тврдоглав како магаре на мост.
Таа тактика од вчера е победничката за Интер иако јас со цело срце очекував да го видам Ковачич како ќе ги тормози летечките магариња.Очекувам Виола да ја потопиме,а Интер да излезе со истата формација,но без Гаргано,а со Гуарин и Ковачич во средниот ред.
Нешто вакво,се надевам и добитно за Интер.

Ханда

Нагасан Ранокиа Хуан Переира

Камби Кузмановиќ Гаргано

Ковачич Гуарин

Паласио

и нека дојде кој сака е наша порака ! :D

Ханда

Нагасан Ранокиа Хуан Переира

Камби Кузмановиќ Гаргано

Ковачич Гуарин

Паласио

и нека дојде кој сака е наша порака ! :D
Имаш премногу дефанзивни играчи во прв тим, мислам дека Страмачиони конечно ја научи лекцијата и нема да те послуша... :D

----------Ханданович--------
Занети-Ранко-Жесус-Јуто
-Гуарин--Кузнанович-Ковачич
--------Касано------------
----Паласио----Милито---------

Е ова личи на тим.. :D
Има и доволно играчи за ротирање: Переира-Јуто, Гергањо, Камбијасо - Кузманович, Киву, Самуел - Хуан, Алварез - Касано...

Абе има некој инфо за Паласио? Вчера у 90та се повреди, истегна мускул мислам.

Имаш премногу дефанзивни играчи во прв тим, мислам дека Страмачиони конечно ја научи лекцијата и нема да те послуша... :D

----------Ханданович--------
Занети-Ранко-Жесус-Јуто
-Гуарин--Кузнанович-Ковачич
--------Касано------------
----Паласио----Милито---------

Е ова личи на тим.. :D
Има и доволно играчи за ротирање: Переира-Јуто, Гергањо, Камбијасо - Кузманович, Киву, Самуел - Хуан, Алварез - Касано...

Па и овој состав не е лош,јас би сакал вака против Виола и Милан да излеземе,па што биде нека биде.

Јас само процедурално: чие е детево? Има некоја причина поради која треба да сме возбудени?

Јас само процедурално: чие е детево? Има некоја причина поради која треба да сме возбудени?
Oсвен фактот дека Бенфика беа сериозни за него, друго јок, намерно го спомињам ова зашто они заедно со Порто од увек ваделе вакви играчи за багателни суми а ги шиткале за 20м евра, ко Хулк од Јапонија што беше земен ...

Икарди е она што треба најмногу да не интересира

556190_420635021356906_1274692666_n.jpg

Mauro Icardi has already said yes to Inter. Agreement is "very close."

Inter have chosen Icardi.

The Samp striker has said yes to the Nerazzurri. Finding agreement between both clubs is at the final home stretch. Milito, who has a contract until 2014, could be his mentor

И Тутоспорт го најавуваат Икарди,

Tuttosport - Inter are the favorite to sign Icardi.

Што поскоро го решат ова толку подобро, Манчини беше да ги гледа викендов со Рома, го пофали Икарди, мора да реагираат веднаш, прво, цената ќе му порасне, второ, ќе се залепат пак тимови ко ПСЖ и пиши пропало.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom