- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 40.500
- Поени од реакции
- 119.379
Џони, знаеме дека беше очекувано али се кладам дека 99% од нас Интерашите потајно се надеваа дека сепак ќе остане. За Гуарин исто се согласувам, мака ми е да го гледам во овој тим, нека оди негде каде што ќе игра со појаки играчи.Кога го гледам Гуарин како се бори и трча како вол ме фаќажал бидејќи нема некој друг како него..човекот е звер моментално и штета што игра во ваков Интер..
а за Снајдер беше очекувано не знам што жалите..му посакувам се најубо во Турција и еднаш Јоланте под ноѕе
Леле бе пред само две и пол години каков тим имавме, а сега каков имаме... На кое дереџе сме дојдени тоа е нешто неверојатно. Во 2010 составот ни изгледаше вака:
Цезар
Маикон - Самуел - Лусио - Занети
Мота - Камби
Пандев/Балотели - Снајдер - Ето
Милито
А сегашниот како изгледа бе, на селска екипа личиме, на местото од Мота игра Гаргањо, на местото на Маикон игра Нагатомо, наместо Ето игра репот(не дека е лош али од Ето е светлосни години одалечен), наместо принцот го доведовме Роки, наместо Лусио Силвестре, за Снајдер секако нема измена, на клупата го имавме Мур сега го имаме Раниери втор дел, мада и он не е крив потполно, со овој фонд на играчи тоа е максимумот. Ми се темнее верувајте, мака ми е да го гледам овој Интер како се мачи, ќе ја избришам Телма од ТВ бар знам нема да ги гледам како се влечат по терен и одат на нерешено против ЗДЕНЕК факинг ЗЕМАН.