Фан Клуб: Интер

Кога го гледам Гуарин како се бори и трча како вол ме фаќажал бидејќи нема некој друг како него..човекот е звер моментално и штета што игра во ваков Интер..

а за Снајдер беше очекувано не знам што жалите..му посакувам се најубо во Турција и еднаш Јоланте под ноѕе
Џони, знаеме дека беше очекувано али се кладам дека 99% од нас Интерашите потајно се надеваа дека сепак ќе остане. За Гуарин исто се согласувам, мака ми е да го гледам во овој тим, нека оди негде каде што ќе игра со појаки играчи.
Леле бе пред само две и пол години каков тим имавме, а сега каков имаме... На кое дереџе сме дојдени тоа е нешто неверојатно. Во 2010 составот ни изгледаше вака:
Цезар
Маикон - Самуел - Лусио - Занети

Мота - Камби

Пандев/Балотели - Снајдер - Ето

Милито
А сегашниот како изгледа бе, на селска екипа личиме, на местото од Мота игра Гаргањо, на местото на Маикон игра Нагатомо, наместо Ето игра репот(не дека е лош али од Ето е светлосни години одалечен), наместо принцот го доведовме Роки, наместо Лусио Силвестре, за Снајдер секако нема измена, на клупата го имавме Мур сега го имаме Раниери втор дел, мада и он не е крив потполно, со овој фонд на играчи тоа е максимумот. Ми се темнее верувајте, мака ми е да го гледам овој Интер како се мачи, ќе ја избришам Телма од ТВ бар знам нема да ги гледам како се влечат по терен и одат на нерешено против ЗДЕНЕК факинг ЗЕМАН.

Се повеќе и повеќе се зборува за тоа дека Кутињо ќе оди во Ливерпул
Доколку го продадат Кутињо јас и официјално се откажувам од гледање на Интер додека не дојдат асални луѓе во управата...
Ќе се изнагледаш на други тимови.:D

318046_417119048375531_1408256409_n.png

Се повеќе и повеќе се зборува за тоа дека Кутињо ќе оди во Ливерпул
Доколку го продадат Кутињо јас и официјално се откажувам од гледање на Интер додека не дојдат асални луѓе во управата...

И јас како тебе престанувам да го гледам Интер ама никако да престанам.

п.с Како тоа шутот на Ливаја не влезе во гол, штета.

UFFICIALE - Benassi è tutto dell'Inter: risolta la comproprietà col Modena
Еве кое првото засилување по Шнајдер....:vozbud:

Замисли Бени келнерот да беше тренер на овој тим на Интер,... аууу Ц-Дур ке отидевме.

Ти човек сериозен си или нешто не ти е добро?
Моментот кога ке ти се измешаат емоцииитееее.
Изјава на Морати - Овој интер може да стигне далеку. На тоа далеку мисли дека ке го освоиме купот на Италија и ке одиме во Пекинг. Подалеку амин.:sneaky:
Io sono....За тоа дека ке се радуваат такви екипи ке почнат уште во јануари ко на пр - Катанија - Ливаја, има време до 31 ке има бураа....само да видиме колку преживеани ке има.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom