Фан Клуб: Интер

Гаргано подобро и да не го откупат од Наполи. Гуарин супер играч е, ама понекогаш многу пимпла и ко ке почне да шутира од далеку незнае за доста.
Кога го нема Касано во тимот немаме никаква организација во тимот

Juan Jesus zivotinja !!! :cuc:

замисли и мусачо да играше ... хуан рано и мусачо ... и нека дојдат после меси , роналдо , фалкао , дрогба , мата и агуеро у ист тим има да ги изедат живи

замисли и мусачо да играше ... хуан рано и мусачо ... и нека дојдат после меси , роналдо , фалкао , дрогба , мата и агуеро у ист тим има да ги изедат живи

Замислувам...го замислувам и Демба Ба у нападот,ќе им бегавме на останатите 8 бода моментално,осамени на врвот...ех соништа,соништа.

537117_393457550745376_1945513286_n.jpg

Што сакам некое турско аро инвалид да го остави.

Отиде и последниот од Мурчовците, со срека Вес...остави вечна трага мегу сите навивачи на Интер , нема да бидеш заборавен :place:

А квази дербиво со Рома очекував да не подујат , али за некое чудо испадна доста интересна,да не се Гуараната и Паласио мислам дека во долен дел од табела ке бевме..Добро тргна годинава , со 2 победи и 1 нерешено, остана уште Морати да донесе некој играч за да влеземе во Лига Шампиони дека може да се деси да гори Меаца , исто како што правеа јувенташивве пред некоја година.

Моментално Интер го сакаат само Роки и Мудингаи. Треба да пцуеш на друга адреса ;)
Брат, кажи ми тогаш на чија адреса треба да пцујам? Благодарен сум му на Весли за тоа што го направи за Интер, но ако толку го сакаше Интер ќе потпишеше нов договор со помала плата. Ете го, си ја продаде душата за пари, нека си игра таму.

Брат, кажи ми тогаш на чија адреса треба да пцујам? Благодарен сум му на Весли за тоа што го направи за Интер, но ако толку го сакаше Интер ќе потпишеше нов договор со помала плата. Ете го, си ја продаде душата за пари, нека си игра таму.
Брат, не функционира фудбалот од љубов, нека не ти го продаваат тој филм Морати и Бранка.

Си замина уште еден играч од златните денови на Интер, а тоа не беше баш така одамна, пред само 3 години. За сите што заминаа ќе им опростам на Морати и компанија али за Снајдер никогаш!! Посебно не за начинот на кој го набркаа од тимов, начинот на кој го избркаа лидерот на овој тим, можеби и единствениот од светска класа во тимов. Колку само сум се радувал кога потпиша за Интер, за Ето не се радував толку колку што се радував за Снајдер. Играчов ми беше влезен под кожа уште кога играше за Ајакс, а ми остана и до ден денес, а и ќе ми остане за цел живот. Затоа Морати и компанија, да ви се намочам у тоа слепците, се да ви се врати и тоа во дупла мера, успеавте шампионски тим да растурите во најкраток можен рок, затоа и ќе гледаме сега вакви мизерии, очаен Интер кој се задоволува со нерешено против треторазредни екипи. А на Весли му посакувам се најубаво во Галатасарај, да се утепа од освојување титули, за инат на вампиров со вештачката вилица. Нека ти е со среќа мајсторе, никогаш нема да заборавам на твоите партии во дресот на Интер, каде што го оставаше срцето на терен.

И сеа да некој нека објасни како е можно Переира да го купат за 10м, а Снајдер да го продадат за 7.5м. Нема логика во работиве на управата.
Јас бев голем навивач Снајдер да биде продаден уште летото кога Јунајтед даваше 40м за него, но сега вака за мизерни 7.5м не ја бива :tapp:
Многу беше логично штом подмладуваш екипа и имаш играч кој нон стоп се повредува, играчот да биде продаден.
Но, тоа е што е, според мене, пишав еднаш после смената на Бенитез, Морати се засити од фудбалот, си ги оствари сите соништа за титули и гранде Интер, и толку сега. Нели мора да се вратат дадените пари некогаш :icon_mrgr:
Само продавање на клубот му е сега мајката, друго ништо не не спасува. Вака со млади (НЕ класа) играчи ќе си бидеме како Џенова, Удинезе, Сампдорија итн ...

Си замина уште еден играч од златните денови на Интер, а тоа не беше баш така одамна, пред само 3 години. За сите што заминаа ќе им опростам на Морати и компанија али за Снајдер никогаш!! Посебно не за начинот на кој го набркаа од тимов, начинот на кој го избркаа лидерот на овој тим, можеби и единствениот од светска класа во тимов. Колку само сум се радувал кога потпиша за Интер, за Ето не се радував толку колку што се радував за Снајдер. Играчов ми беше влезен под кожа уште кога играше за Ајакс, а ми остана и до ден денес, а и ќе ми остане за цел живот. Затоа Морати и компанија, да ви се намочам у тоа слепците, се да ви се врати и тоа во дупла мера, успеавте шампионски тим да растурите во најкраток можен рок, затоа и ќе гледаме сега вакви мизерии, очаен Интер кој се задоволува со нерешено против треторазредни екипи. А на Весли му посакувам се најубаво во Галатасарај, да се утепа од освојување титули, за инат на вампиров со вештачката вилица. Нека ти е со среќа мајсторе, никогаш нема да заборавам на твоите партии во дресот на Интер, каде што го оставаше срцето на терен.
130675898805.png

Кога го гледам Гуарин како се бори и трча како вол ме фаќажал бидејќи нема некој друг како него..човекот е звер моментално и штета што игра во ваков Интер..

а за Снајдер беше очекувано не знам што жалите..му посакувам се најубо во Турција и еднаш Јоланте под ноѕе

Значи политиката на управата е многу лоша,но Снајдер требаше да си оди уште кога го бараа во Ман. бидејки неговото се знаеше тој последниве 2 год ништо не изигра и не го набркаа му понудија помала плата но звездата не сакаше да прифати зато нека блеска во Турска.А споредбите за цената на Переира и Снајдер се не логични,Переира е млад и пред него има мн за играње но со ваква крш екипа ништо не праиме.

Се повеќе и повеќе се зборува за тоа дека Кутињо ќе оди во Ливерпул
Доколку го продадат Кутињо јас и официјално се откажувам од гледање на Интер додека не дојдат асални луѓе во управата...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom