Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Juan Jesus zivotinja !!!![]()
замисли и мусачо да играше ... хуан рано и мусачо ... и нека дојдат после меси , роналдо , фалкао , дрогба , мата и агуеро у ист тим има да ги изедат живи
Брат, кажи ми тогаш на чија адреса треба да пцујам? Благодарен сум му на Весли за тоа што го направи за Интер, но ако толку го сакаше Интер ќе потпишеше нов договор со помала плата. Ете го, си ја продаде душата за пари, нека си игра таму.Моментално Интер го сакаат само Роки и Мудингаи. Треба да пцуеш на друга адреса![]()
Брат, не функционира фудбалот од љубов, нека не ти го продаваат тој филм Морати и Бранка.Брат, кажи ми тогаш на чија адреса треба да пцујам? Благодарен сум му на Весли за тоа што го направи за Интер, но ако толку го сакаше Интер ќе потпишеше нов договор со помала плата. Ете го, си ја продаде душата за пари, нека си игра таму.
Си замина уште еден играч од златните денови на Интер, а тоа не беше баш така одамна, пред само 3 години. За сите што заминаа ќе им опростам на Морати и компанија али за Снајдер никогаш!! Посебно не за начинот на кој го набркаа од тимов, начинот на кој го избркаа лидерот на овој тим, можеби и единствениот од светска класа во тимов. Колку само сум се радувал кога потпиша за Интер, за Ето не се радував толку колку што се радував за Снајдер. Играчов ми беше влезен под кожа уште кога играше за Ајакс, а ми остана и до ден денес, а и ќе ми остане за цел живот. Затоа Морати и компанија, да ви се намочам у тоа слепците, се да ви се врати и тоа во дупла мера, успеавте шампионски тим да растурите во најкраток можен рок, затоа и ќе гледаме сега вакви мизерии, очаен Интер кој се задоволува со нерешено против треторазредни екипи. А на Весли му посакувам се најубаво во Галатасарај, да се утепа од освојување титули, за инат на вампиров со вештачката вилица. Нека ти е со среќа мајсторе, никогаш нема да заборавам на твоите партии во дресот на Интер, каде што го оставаше срцето на терен.