Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе еден анонимен Бразилец ако земат не е фрка, знаеле доста такви анонимуси да излезат светска класа. Ама проблемот е ако купиме неколку играчи и сите тие да бидат просеци, т.е. НЕзвучни имиња. Еве пример Паулињо нека го земат, никој нема да им го земе за зло, ама да се потпрат на пола младинска школа или пак да земат играчи од типот на Бјанки ќе биде рамно на самоубиство. Според мене досегашниве резултати и позицијата на табелата за Интер се премија со оглед на играчкиот кадар со кој располагаме. Среќа што лигата е очајна иначе ќе се ебававме пак со 9-10 место. На зимо тимов мора да се засили, значи МОРА, а јас пак го мислам спротивното, ние дупло ќе ослабеме со оглед на тоа дека ќе го шитнеме Снајди и нема да доведеме никој или ќе го доведеме Пелисие на 31ви Јануари и тој ќе ни биде мистер Х.Тешко на нас ако се ослонуваме на Хунтерлар, Паулињо и Калдирола...
Се враќа Самуел така да во одбраната ќе бидеме комплетни, единствено повредени се Станкович и Киву а Снајдер не игра од поодамна поради проблемите со управата но го одработел денешниот тренинг така да не се знае може и да биде повикан. Се на се би требало да бидеме комплетни.Со кој состав би требало да играте против Лацио, и дали имате повредени играчи?

Abe more, ne me zemas za izvor, a dobar ti e Paulinho iako go nemas ni ednas gledano...Чекајте, нели beneamata рече дека Паулињо се договорил со ПСЖ?
И зошто по ѓаволите јас него го земам како извор на информации?
Паулињо не е просек, супер би ни дошол во среден ред. Ама ова за Хунтелар...
Ако веќе немаме пари подобро да не се заебаваме со Европски фудбалери, во Европа кој вреди си има и цена. Само барање по плажите во јужна Америка, нема друго...

Вие мене ќе ми намалувате плата и ќе ме држите резерва.... се ќе ви е... матер
![]()
Еј абе овај вистина не гаѓа...Дај да му се јавиме на Морати да не му намалува, ќе не отепа
![]()
Шта је пичке, шта сте се усрали...Кај е Бранка да му фрлам една во шеширот
![]()
mnogu si jak so stripovive da ne si go izel extrem1 za rucek

Не ти го имаш гледаноAbe more, ne me zemas za izvor, a dobar ti e Paulinho iako go nemas ni ednas gledano...