Фан Клуб: Интер

Тешко на нас ако се ослонуваме на Хунтерлар, Паулињо и Калдирола...

Тешко на нас ако се ослонуваме на Хунтерлар, Паулињо и Калдирола...
Абе еден анонимен Бразилец ако земат не е фрка, знаеле доста такви анонимуси да излезат светска класа. Ама проблемот е ако купиме неколку играчи и сите тие да бидат просеци, т.е. НЕзвучни имиња. Еве пример Паулињо нека го земат, никој нема да им го земе за зло, ама да се потпрат на пола младинска школа или пак да земат играчи од типот на Бјанки ќе биде рамно на самоубиство. Според мене досегашниве резултати и позицијата на табелата за Интер се премија со оглед на играчкиот кадар со кој располагаме. Среќа што лигата е очајна иначе ќе се ебававме пак со 9-10 место. На зимо тимов мора да се засили, значи МОРА, а јас пак го мислам спротивното, ние дупло ќе ослабеме со оглед на тоа дека ќе го шитнеме Снајди и нема да доведеме никој или ќе го доведеме Пелисие на 31ви Јануари и тој ќе ни биде мистер Х.

Со кој состав би требало да играте против Лацио, и дали имате повредени играчи?

Со кој состав би требало да играте против Лацио, и дали имате повредени играчи?
Се враќа Самуел така да во одбраната ќе бидеме комплетни, единствено повредени се Станкович и Киву а Снајдер не игра од поодамна поради проблемите со управата но го одработел денешниот тренинг така да не се знае може и да биде повикан. Се на се би требало да бидеме комплетни.

Ќе се игра стандард во одбрана
---Ранокиа--Самуел---Хуан---
За во напад не се знае дали ќе игра со Касано и Милито, или ќе го уфрли и Паласио. Подобро да игра со 3-5-2, добитна комбинација е засега, и на клупа да седи Паласио, мора Касано да се менува после 55-60минута.
Ништо чудно и Кутињо/Алварез да стартуваат, Алварез е подготвен за со Лацио.

Чекајте, нели beneamata рече дека Паулињо се договорил со ПСЖ?
И зошто по ѓаволите јас него го земам како извор на информации? :)
Паулињо не е просек, супер би ни дошол во среден ред. Ама ова за Хунтелар... :facepalm:

Ако веќе немаме пари подобро да не се заебаваме со Европски фудбалери, во Европа кој вреди си има и цена. Само барање по плажите во јужна Америка, нема друго...

‎23 convocati per Lazio Inter: Portieri: 1 Samir Handanovic, 12 Luca Castellazzi, 27 Vid Belec;

Difensori: 4 Javier Zanetti, 6 Matias Silvestre, 23 Andrea Ranocchia, 25 Walter Samuel, 28 Simone Pasa, 31 Alvaro Pereira, 33 Ibrahima Mbaye, 40 Juan Jesus, 42 Jonathan, 55 Yuto Nagatomo;

Centrocampisti: 14 Fredy Guarin, 17 MacDonald Mariga, 19 Esteban Cambiasso, 21 Walter Gargano, 24 Marco Benassi, 41 Alfred Duncan;

Attaccanti: 7 Philippe Coutinho, 8 Rodrigo Palacio, 22 Diego Milito, 99 Antonio Cassano.

Снајдер не е повикан за натпреварот со Лацио ...

Вие мене ќе ми намалувате плата и ќе ме држите резерва.... се ќе ви е... матер
175995-100.jpg

Еј абе овај вистина не гаѓа...Дај да му се јавиме на Морати да не му намалува, ќе не отепа
176008-100.jpg

Шта је пичке, шта сте се усрали...Кај е Бранка да му фрлам една во шеширот
176010-100.jpg

Чекајте, нели beneamata рече дека Паулињо се договорил со ПСЖ?
И зошто по ѓаволите јас него го земам како извор на информации? :)
Паулињо не е просек, супер би ни дошол во среден ред. Ама ова за Хунтелар... :facepalm:

Ако веќе немаме пари подобро да не се заебаваме со Европски фудбалери, во Европа кој вреди си има и цена. Само барање по плажите во јужна Америка, нема друго...
Abe more, ne me zemas za izvor, a dobar ti e Paulinho iako go nemas ni ednas gledano...

Rekov deka i PSZ se zainteresirale za nego, i deka ako e vistina ojde jabana deka ke ni krenat cena i nema sansi da go zememe. Nas Napoli ni se umesa i izgubivme igrac, ne pa PSZ.

Raka na srce, gi pobedivme Arsenal vo trkata za Alvarez :D

Вие мене ќе ми намалувате плата и ќе ме држите резерва.... се ќе ви е... матер
175995-100.jpg

Еј абе овај вистина не гаѓа...Дај да му се јавиме на Морати да не му намалува, ќе не отепа
176008-100.jpg

Шта је пичке, шта сте се усрали...Кај е Бранка да му фрлам една во шеширот
176010-100.jpg

mnogu si jak so stripovive da ne si go izel extrem1 za rucek

mnogu si jak so stripovive da ne si go izel extrem1 za rucek

Оди цепи дрва бе....
Гледај си го вашиот цигански фан клуб и не туку досадувај....
Можеш да се пријавиш во министерство за здравство за работа
таму бараа со IQ 147 ама нема да ти прават проблем и со -147

Хунтелар е класа играч....во Интер ако дојде ке се искине од давање голови.
Од сите што се спомнуваат како замена за Милито кејф ми праат Хунтелар и Фереја од Велез сарсфилд.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom