Фан Клуб: Интер

Ufficiale 3-4-1-2: Handanovic; Ranocchia, Samuel, Juan Jesus; Zanetti, Cambiasso, Gargano, Pereira; Coutinho; Milito, Palacio

Нагатомо на клупа е, дај да видиме како ќе игра Перепира.

Не е лош составов, само јас сакав Гуарин место Камбиасо и Нагатомо место Занети.
Ај белки нема да се нервирам денеска...

Oвака како што „играме“, гол не постигнувам три дена да играме.
Переира е мизерен, Кутињо не знае кај тера, очајна форма на Милито..

Штета што немаме ниеден светска класа фудбалер, што само што се вратил од повреда, плаче да го употребиш и игра баш на позиција од каде што може да се размрда нападов.
Oh wait..... :place:

Убеден сум дека овој пад на форма се должи само на внатрешни превирања и рушење на позитивната атмосфера од страна на Бранковци. Не може да тепаш 10 пати едноподруго на гости, да ги добиеш Милан и Јуве, и после одеднаш да не можеш да тепаш никого и да се мачиш да создадеш шанса.

Од Милито искрено ми е преку Тасета веќе, џабе што знае да се разигра повремено кога секоја сезона се губи на месец два. Не му ја дадоа кантата за џабе тогаш. Не дека го потенцирам како виновник за нешто ама проблемот е што премногу се обидуваат преку него а тој ги рока топките безмислосно, чат-пат нешто и ќе влезе. Паласио е многу покорисен од него.

Играч што најмногу ни фали во моментов е Касано, без неговите асистенции во 16 метри катастрофа сме.

Браво Страма за измениве! Доста беше со протекции :)

Срамота е што му прават на Снајдер ....барем играј го до јануари дур не си оди ....срединава мислам дека ја сам можам боље да ја држам ....а замисли тек со I'm Back!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom