Фан Клуб: Интер

Резил победа но бодовите повеќе ми значат. Некогаш и ние да имаме среќа...

Далеку од резил, остајте тоа, може да се извлечат низа позитивности од овој меч

1. Фала курцу, победија, не заборавајте со какви килави победи дојде претходната серија на тимов

2. Палермо 90 минути беа без шанса за гол и Интер земаа 3 бода без притоа да примат гол, последен пат ова се деси со Милан ако не се лажам, со други зборови, одбраната денес апла на ниво, сите до еден.

3. Страма конечно ги погоди измените ( плус и Занети и Камби во еден меч аут, беене беене )

4. Аналогно на 3кава, Милито беше изваден поради проблемите кои го ставија и под знак ? за денес и со тоа се смени форматот од 3412 во 352 и се изгуби онаа рупетина во средина со која нападот скоро и да не постоеше, одма по влегувањето на Гуарин создадоа добра прилика за гол. Сметам дека попаметно во иднина е да игра со 352 формација ( еден деструктивец и двајца поофанзивни фудбалери ) зашто огромна дупка се создава помеѓу средината и нападот, доколку па биде тргнат Гаргано пример а игра Гуарин а се остане пак на 2ца, ќе трпи одбраната, 3ца централно е подобра опција според моменталната состојба во тимов каде би можел и Снајди комотно да игра што и беше најавувано од Страма али мобингот од горе го ебе.
И со Јуве водството го ќарија со 352 формација откако Касано беше изваден а влезе Гуарин.

5. Аналогно на последниот дел од 4кава, Снајдер и дефинитивно фали, не за џабе и Страма почна индиректно да посочува дека го сака у тим кога вчера на пресот јавно кажа дека Снајдер е подготвен ко и сите останати што се способни за настап со Палермо.

То је то, какви се такви се, 3 бода ќарија конечно по Јуве, бар судијата не им ги поклони. ;)

Koga posleden pat si go gledal Sneijder u timov za da tolku ti fali?
Не треба да го гледам Снајдер за да ми фали...
Доволно е да ги гледам Камби, Гаргано, Переира, МАРИГА, Мудингаи за да знам дека ни фали

Не треба да го гледам Снајдер за да ми фали...
Доволно е да ги гледам Камби, Гаргано, Переира, МАРИГА, Мудингаи за да знам дека ни фали

Hah, pogledni izminative dve-tri sezoni. Najdobrite rezultatski serii ni se bez nego u timot. Sekogas po negovoto vrakanje, atmosferata u timot e narusena, nervozi na teren, negovo nezalaganje, gestikuliranje i derenje kon site od negova strana, nepozdravuvanje so trener, so eden zbor glumenje zvezda.

Nostalgijata i sentimentalnosta od 2010 trgnete ja na strana, tri godini pominaa a nie na nitu edna utakmica posle 22 maj ne vidovme ni S od toj Snajder.

Rado bi gledal Inter so Mariga i Mudingayi koi se zalagaat na teren, otkolku vlecko na kogo site mu se krivi.

Dobro Doktore, ako gledame taka, pa so doagjanjeto konecno na plejmejker vo timot posle 15 godini, Inter osvoija LS, veke ako odime po taa logika, sto u poim go ubiva muabetot od pogore, sezona prethodno bez takov fudbaler vo osmina finale padnaa a bea vtori u grupa so Panatinajkos, Anartozis i Werder. .

Timot igral ''bolje'' bez nego zasto imaa trener sto koristi klasicna 442 bez plej, a bez plej u 21vi vek da igras e sramota, pobeduvaa so Ranko ... i ? Pobedite bea od kilava pokilava, prashanje na vreme bese koga ke krahiraat. Sezonava vo formacijava nova na Strama, Snajdi e i poveke od idealen ( shteta se povredi bas koga pocnaa da igraat vak ), moze da igra i ponapred i ponazad sto ni Koutinjo nit Alvarez mozat da go dostavat, a koga sme kaj dvajcava, ne vredat ni ko vrvkata od levata kopacka na Snajder, eve go Koutinjo, milion shansi dobi, isto i Alvarez, so nishto ne pokazale deka zasluzuvaat prvotimski status vo vakov tim.
Snajder od druga strana e dokazan, toa sto imaa trener nesposobni da go koristat negoviot potencijal i potencijalot na cel tim e drug muabet, Gasperini kaza ja vakov profil na igrac nikad ne sum koristel haha, za Ranieri izlishno e veke da se diskutira.

Se nadevam deka Strama ke uspee vo ona sto ne uspeaa onie prethodno, a toa e da go iskoristi maksimumot od najdobrite 11 na Inter.

Убаво си кажав дека Кутињо почнува да ме нервира со тие негови дриблинзи.
Замените денес Страма ги погоди.(y)
Марига се врати, јес. :love:

Воа ли е победа бе...ее бедо
Си ја видел Победа Прилеп во скоро време?
Ќути... :)

Алал да му е на дечкото што си го збрца ладно, 3 дена гол немаше да дадеме, иста слика како со Парма. И за среќа следната утакмица е дерби па ваљда ќе се разбудиме.

Syn

Дај една утакмица во изминативе две и пол сезони кога Снајдер изиграл барем во просек од она што беше во триплете сезоната? Од тие 20-тина што ги изигра овие две и пол сезони (зошто на останатите 60 и нешто утакмици беше повреден нали).

Колку и да го сакаме Снајдер у тимот (и јас го сакам оној од 2010), потегов на управава за негово продавање е исправен. Она што не е исправно е мобингот, бидејќи со негово играње можеби би се извлекле повеќе пари, но од друга страна па ќе се наруши балансот во тимот. Каква цел би имале да игра месец дена (под услов да не се повреди тек утре), да се „уигра“ (ако може тоа да се направи) со останатите и после во Јануари да биде продаден? Негово одење има и добри и лоши ствари, но повеќе добри, бар според мене.

Така да, негово продавање воопшто не ме загрижува бидејќи видовме дека без него можеме и подобро отколку што предвидувавме, а како што гледаме, немаме ѕвезди во тимот што е и одлична работа според мене.

neznam sto se raspravate za Snajder koga posle 2010 godina e sranje i povreden istoto vazi i za milito koj e sranje i pomalce povreden.

Не ни фалел Снајдер, Бенитез да не ни фали? :icon_lol:

Снајдер ич не фали, фалат класа играчи...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom