Фан Клуб: Интер

И не знам зошто го играше Ранокиа кога играше со таков тим и свесно одеше на пораз. Зошто ризикуваше повреда па сега да го гледаме Силвестре во прв тим...

Барем имаме фиксна за во кладилница, Интер прима гол алл ин :)
Ранокиа и Хуан играа за да не изгубиме 8-0 :)

И не знам зошто го играше Ранокиа кога играше со таков тим и свесно одеше на пораз. Зошто ризикуваше повреда па сега да го гледаме Силвестре во прв тим...

Барем имаме фиксна за во кладилница, Интер прима гол алл ин :)

ne be,dvojka ko kuka e Inter,jas ke ja igram singl za 1000-ce

Бранка изјавил дека Снајдер нема да игра се додека не одговори на понудениот нов договор, ако не ги прифаќа условите за намалување на плата и продолжување на договорот до 2017, уште во Јануари ќе биде ставен на трансфер листата.
Ако се продава сега е шанса за тоа. Јас не сакам да замине, но последниве 2години одкога замина Ето не гледаме скоро никаков Снајдер, повеќето време е повреден, и повеќе беше активен на твитер од фудбал што игра..освен европското.

Исто жалбата за Страмачиони е прифатена, нема да биде суспендиран, а Касано ќе биде 2 меча.
Можна формација за во Понеделник, 90% ќе игра Кутињо прв состав. Гаргано ќе паузира еден меч заради 5 жолти картони, Гуарин ќе биде во составот.

73222_391259270961509_384867361_n.jpg

Ја ебаа работава со Весли а ... Додека не даде одговор за нов договор а претпоставувам ќе му биде намалена платата

the coach and the club have decided not to use the player in this period until things are clearer

После Цезар, не знам зошто се чудите. Весли ем заработува повеќе од Цезар ем во поголем дел од сезоната е тотално бескорисен. Јас би сакал да се врати зошто ни е потребен таков играч, но очигледно е дека се решени да го продадат.

Јасно, договорот им е само алиби, а се знаеше дека после Ето ќе оди и Снајдер курбан, само беше прашање на време.

Јас мислам дека ова е исправен потег на управата. Снајдер последниве две сезони е повеќе повреден отколку што игра, а зема најголема плата во тимот. И убаво мислат од управа, или помала плата или нека си оди. Не е реално 80% од сезоната да не игра а да зема 6 милиони годишно, или колку и да се не е битно онака ја лупнав цифрава. Дека е најдобар играч во тимов тоа е факт, но премногу е стакленко. Лично мислам дека Снајдер ќе прифати помала плата и ќе игра за тимов.

Лично мислам дека Снајдер ќе прифати помала плата и ќе игра за тимов.
Dude WTF?
Нема ни една причина зошто би прифатил, кога може да ги земе тие пари од арапите или евентуално Ферги. Не гледам да е нешто посебно емотивно поврзан со Интер, како што беше Цезар на пример. Дури мислам и дека не сака да игра во ваква екипа, мислам ваков состав...

Dude WTF?
Нема ни една причина зошто би прифатил, кога може да ги земе тие пари од арапите или евентуално Ферги. Не гледам да е нешто посебно емотивно поврзан со Интер, како што беше Цезар на пример. Дури мислам и дека не сака да игра во ваква екипа, мислам ваков состав...
Јас па баш обратно мислам. Снајдер го сака Интер, а и Јоланте си го сака Милано. :icon_lol: И составов не му е воопшто лош, згора на тоа ги нема Гасперсон и Ранко за да го ограничуваат неговиот придонес во играта на екипата. И Интер го извади Снајдер од гомната пред 3 сезони кога дојде кај нас, тогаш беше стандарно повреден и ја грееше клупата во Реал. Он фактички се пронајде во Интер и почна повторно да игра како што играше во Ајакс. Е лани што ја утнаа Морати и Бранка работата со тренерите тоа е друга работа, но сега тука е Страма, нов предизвик за сите во екипата.

Снајдер ќе го продадат , повеќе од јасно е тоа , само мене ме интересира каде ќе ги потрошат парите и за кого ? :cautious:

Снајдер ќе го продадат , повеќе од јасно е тоа , само мене ме интересира каде ќе ги потрошат парите и за кого ? :cautious:

Рандом црнчуга од ливорно/пескара/рандом или рандом аргентинец поспор од Рики :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom