Фан Клуб: Интер

Како дадовте онаков голман во КПР, денес 4 чисти гола спаси :eek:

Како дадовте онаков голман во КПР, денес 4 чисти гола спаси :eek:
Ханда не е лош искрено, иако и мене срцепарачки ми беше фактот што Цезар си оди, уште посрцепарачки што отиде во КПР, денес се изнервирав не ги даваа на СК али ајде, Ари дојде, ќе ги оправи али није то-то.
И Војаерон као не го зема, мамата, ајде ќе киксне уште 2-3 пати Де Геа, ќе си ја нареди пак Ферги со класа голман ко со Ван Дер Сар, за малце пари. :D

Море имаше сезонава неколку испади у КПР. :icon_lol:
класика тру стори, али у тој тим вакво име, не сум изненаден, грев е ова али ај, нека им е, шеширов убеден сум дека нема долго да го гледаме во Интер, ќе му дојде крајот, веќе Аусилио почнува да превзема некои работи у свои раце, лека полека шеширот пак почиња да биде лимитиран за некои работи, ко и во ерата на Мурињо.

Ситуацијава околу Снајдер е турниме да кинисам.Ултиматум да му се намали платата,а се додека нема да се согласи нема да игра.Ми мириса дека во Јануари дека ќе си ги спакува куферите.Дај боже да грешам,па заедно со ЈОЛАНТЕ,заедно да ве известуваме за временската прогноза во МИЛАНО!
Напомена,термометрите и барометрите уште не се сервисирани.Компанијата која ги одржува заглавила во ТАЈПЕЈ!

232643hp2.jpg

For the donut!
:D

ме интересире каде игра овој примивера тимот на интер, дали игра во некоја италјанска лига овие ц1,ц2,ц3, ш5 ?

ме интересире каде игра овој примивера тимот на интер, дали игра во некоја италјанска лига овие ц1,ц2,ц3, ш5 ?
Во Примавера лигата, односно младинската лига.
Абе Син кажи ми дали е реално Снајдер да зима 6 милиони плата а да игра 5 натпревари во цела сезона? Сфаќам јас дека ни е најдобар играч, и мене ми е најомилен од цел тим, ама ги претера сите граници бе, цела сезона е повреден, и оваа и ланската. Ај лани ќе го разберам исфрустриран беше од тренерите, кој од кој беа, па затоа и слабо играше, ама оваа сезона пак иста песна. Реално иако ни е најдобар играч во тимот сепак не заслужува да зема 6 милиони по сезона со оглед на тоа дека е константно повреден.

Во Примавера лигата, односно младинската лига.
Абе Син кажи ми дали е реално Снајдер да зима 6 милиони плата а да игра 5 натпревари во цела сезона? Сфаќам јас дека ни е најдобар играч, и мене ми е најомилен од цел тим, ама ги претера сите граници бе, цела сезона е повреден, и оваа и ланската. Ај лани ќе го разберам исфрустриран беше од тренерите, кој од кој беа, па затоа и слабо играше, ама оваа сезона пак иста песна. Реално иако ни е најдобар играч во тимот сепак не заслужува да зема 6 милиони по сезона со оглед на тоа дека е константно повреден.
И да не заслужува, а во денешни услови и те како заслужува, земи го тоа во предвид, има уште 2 години до истек на договор, со кој памет е условен да не игра се дур не се средат работите ? Кој нормален голем тим вака ги решава работите ? Освен може Ферги, ама Ферги е институција за Страмачиони и овој моментален Интер.
Ова само штета може да му донесе на тимот и ништо повеќе, Снајдер беше дел од сивилото ко и 90% од тимот последниве 2 години, Гасперсон не го ни сакал во тим зашто никогаш не користел такви профили на играли ???, Раниери исто не можеше место да му најде кога се врати овој во тимот. Со Страмачиони уште го немаме видено во овој нов систем како би играл, али сигурно подобар би бил од дриблерон себичен Коутињо, со Рубин викаат после утакмица топката дома си ја земал, со Рики исто смешно е да се споредува.

Ко и со Маикон, Снајдер ќе го дадат, ќе земат некој ко Переира, разликата помеѓу Переира и Маикон е ко разликата помеѓу ладно и топло пиво.

Тоа за неиграњето додека не се реши за намалување на платата е клошарски потег, се согласувам тука со тебе ама дека треба можеби да му се намали платата е тоа треба, повреденко е две сезони по ред. Е сеа лоша е одлукава на шеширот и Морати да не му дадат да игра додека не прифати намалување на платата, е ова може да биде кобно за негово заминување. Којзнае, одамна смрди работата со Снајдер, летоска за малце не отиде во Јунајтед, исто и прошлото лето го бараа доста тимови, доста шпекулации имаше поврзани со неговото име така да нема да ме чуди и ако зимоска си отиде. Што е до мене јас се надевам дека ќе остане, нешто во мене ми кажува дека ќе остане лојален на Интер. :D

na snajder ubavo mu se pravi, samo epten najneprofesionalen tim imame. takvi raboti ne se kazhuvaat javno be... demek nie sakame da go igrame, ama on ne saka zatoa shto saka pari da zeme... so murinjo ova nikogash nemashe da se sluchi, ova ke vlijae epten losho za snajder... ne znam...

зошто овие нашите младински тимови Интер Б, Милан Б и тн не играт во некои лиги како овие ц1,2,3 како што е моментално во шпанија каде што барселона б и реал б играт во сегунда девизион ?

Не знам зашто Морати мисли дека со мали плати ќе успееме да направиме некаков успех? Факт е дека платите привлекуваат подобри играчи, со Кутињо и Алварез не можеш ни Серија А да освоиш, не па ЛШ... И зашто мисли дека Жуан вечно ќе му игра за 600 илјади.

се моли деко х2 да ја пушти вечер милан, сингл за 50 денари

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom