Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ханда не е лош искрено, иако и мене срцепарачки ми беше фактот што Цезар си оди, уште посрцепарачки што отиде во КПР, денес се изнервирав не ги даваа на СК али ајде, Ари дојде, ќе ги оправи али није то-то.Како дадовте онаков голман во КПР, денес 4 чисти гола спаси![]()

Киксер еКако дадовте онаков голман во КПР, денес 4 чисти гола спаси![]()
Во Примавера лигата, односно младинската лига.ме интересире каде игра овој примивера тимот на интер, дали игра во некоја италјанска лига овие ц1,ц2,ц3, ш5 ?
И да не заслужува, а во денешни услови и те како заслужува, земи го тоа во предвид, има уште 2 години до истек на договор, со кој памет е условен да не игра се дур не се средат работите ? Кој нормален голем тим вака ги решава работите ? Освен може Ферги, ама Ферги е институција за Страмачиони и овој моментален Интер.Во Примавера лигата, односно младинската лига.
Абе Син кажи ми дали е реално Снајдер да зима 6 милиони плата а да игра 5 натпревари во цела сезона? Сфаќам јас дека ни е најдобар играч, и мене ми е најомилен од цел тим, ама ги претера сите граници бе, цела сезона е повреден, и оваа и ланската. Ај лани ќе го разберам исфрустриран беше од тренерите, кој од кој беа, па затоа и слабо играше, ама оваа сезона пак иста песна. Реално иако ни е најдобар играч во тимот сепак не заслужува да зема 6 милиони по сезона со оглед на тоа дека е константно повреден.
Оти не потсетуваш? Сакаш да се скараме?Како дадовте онаков голман во КПР, денес 4 чисти гола спаси![]()