Фан Клуб: Интер

И што? Тешко им е да запамтат неколку измени? Судат во најдобри 5 лиги на светов. Не знаат основни, елементарни правила. Или ние треба да веруваме дека не знаат. Мене ми е многу тешко да поверувам во тоа, повеќе си мислам дека парата е влезена длабоко а ние сме само овчички што дремиме на форуми и цртаме линии во фотошоп.

Сум ве гледал вчера у Милано, а бе пе*ери сте бе, се извадивте на крај.:icon_lol:

Милито коа утна, цел стадион му удри едно...ах.... Ако добро слушнав, Hijo d(t)e putana.
Алварез коа влезе, едни позади мене коа почнаа да викаат No Alvarez, No, No. Ама младичов одма деманд. Ај после куферот да ми стигне(не ми е дома, кабелот ми е таму), па ќе ве почастам со некое фоткиче.

Сум ве гледал вчера у Милано, а бе пе*ери сте бе, се извадивте на крај.:icon_lol:

Милито коа утна, цел стадион му удри едно...ах.... Ако добро слушнав, Hijo d(t)e putana.
Алварез коа влезе, едни позади мене коа почнаа да викаат No Alvarez, No, No. Ама младичов одма деманд. Ај после куферот да ми стигне(не ми е дома, кабелот ми е таму), па ќе ве почастам со некое фоткиче.

мислам кој му кур бизнис бе на тие фановите..секогаш кога влегва Алварез свират,урлат викаат што му е крив тој???..Камбиасо,Гаргањо,Паласио се поарно демек??...напиши уште некое искуство што се случуваше како беше:D
--- надополнето: 19 ноември 2012 во 15:08 ---
И што? Тешко им е да запамтат неколку измени? Судат во најдобри 5 лиги на светов. Не знаат основни, елементарни правила. Или ние треба да веруваме дека не знаат. Мене ми е многу тешко да поверувам во тоа, повеќе си мислам дека парата е влезена длабоко а ние сме само овчички што дремиме на форуми и цртаме линии во фотошоп.

не им е тешко да запаметат неколку измени туку УЕФА му налага така да суди и да не прават циркуз од натпреварите со жолти,црвени и триста глупости туку да ја смират играта и да судат умерено а не се ис ешто да санкционираат

Не треба да се буните што секое коло судиите не оштетуваат зашто и на другите натпревари во Серија А има судиски грешки, не само на нашите. На пример, секое коло Јувентус добиваат поклон гол од офсајд, пенал или црвен картон за противнички играч, по грешка на судиите. Заклучок: и судиите се луѓе, и они грешат. Ништо против Интер.

Прво, никој не ги обвинува само судиите, вчера имавме многу пропусти, но факт е дека оваа сезона го јадеме на големо.

Второ, тоа што го пиша е за просечни судии кои после се чудат зошто ги пцуе народ. Добар судија тоа што го гледа ќе го досуди, без калкулации и тракатанци. И Колина грешеше, кој го памти знае, но барем тоа што мислеше дека е за судење го свиреше без влакно да му падне.

ti si go videl li kolina on nema vlakna!
--- надополнето: 19 ноември 2012 во 16:01 ---
Не треба да се буните што секое коло судиите не оштетуваат зашто и на другите натпревари во Серија А има судиски грешки, не само на нашите. На пример, секое коло Јувентус добиваат поклон гол од офсајд, пенал или црвен картон за противнички играч, по грешка на судиите. Заклучок: и судиите се луѓе, и они грешат. Ништо против Интер.

http://www.rezultati.com/utakmica/I33z3fyq/#detalji-utakmice

http://www.rezultati.com/utakmica/xA57aLUj/#detalji-utakmice

http://www.rezultati.com/utakmica/KzdGt7OB/#detalji-utakmice

da be stvarno

:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:
Уште еден пост на векот од Кање Вест. :pos::pos:
Иначе Џони немој да ме јебеш за судиите и правилата, да можеби се сменети некои правила за разлика од порано, но правилата за офсајд и пенал како што знам се исти. Два метри офсајд ќе го свирнеа и во 1565 година пред наша ера и во 2012, исти курац е. И тотално е во право Морати, од Триплете сезоната па наваму константно не оштетуваат судиите. Лани она против Наполи беше срам над срамовите, сеа со Јуве голот од офсајд беше уште поголем срам од тоа, ова вчера исто не вреди да се коментира...
И да го казнат Морати ич кур да не му чуе, не знам како издржал до сега.
П.с. Следно коло со Парма очекувајте пенал за Интер. :sneaky:

Стадионот супер, одличен. Сум посетил два до сеа, нашиот и Сан Сиро(Џузепе Меаза). Вториов за разлика од првиот е огромен кога се гледа од трибини, како Камион према некоја кола со средна големина. Атмосферата супер. Седев, па да не речам одма до ваљда „главните“ навивачи. Се наоѓаше по некој експерт над мене, само бурек да се јадело. Не дека разбрав што се ломотеше, ама сигурно такви реакции и крици:icon_lol: не значеа пофалби. Милито коа утна, едно вреѓање убаво падна за него, пишав погоре што најверојатно слушнав.

Сликите ќе ги ставам во спојлер, за да не се отвара споро страната. Ги намалив благодарение на Господин Io Sono Interista, со PixResizer.
Stadion 0.jpgStadion 1.jpgStadion 2.jpgteren 1.jpgteren 2.jpgteren 3.jpgteren 4.jpgteren 5.jpgteren 6.jpgteren 7.jpgteren 8.jpgteren 9.jpgteren 10.jpgteren 11.jpgteren 12.jpg

Следат уште.

Има некој идеја како да ги намалам сликиве величински? Преку 2мб има доста и не се ставаат.
Некој побрзо ако може нека пише, да можам едит да праам на ова.
Ако немаш фотошоп, а немаш :)
А имаш Microsoft office - десен клик, open with microsoft picture manager, и таму барај Resize
или,
симни си едно бесплатно програмче PIX resizer, можеш цел фолдер слики набрзина да го намалиш со него.

Го изнервираја Газда Морати
Сигурно досега му е јавен на Тронкети да му даде разговор од некој што го прислушкувале :)
Абе колку екипи треба да казниме за да ни ја дадат ланската титула? :pos:

Дел втор
Navivaci 1.jpgNavivaci 2.jpgNavivaci 3.jpgNavivaci 4.jpgNavivaci 5.jpgNavivaci 6.jpgTribini 1.jpgTribini 2.jpgTribini 3.jpgTribini 4.jpgTribini 5.jpgTribini 6.jpgNavivaci 1.jpgNavivaci 2.jpgNavivaci 3.jpgNavivaci 4.jpgNavivaci 5.jpgNavivaci 6.jpgTribini 1.jpgTribini 2.jpgTribini 3.jpgTribini 4.jpgTribini 5.jpgTribini 6.jpgTribini 7.jpgTribini 8.jpg

Ќе пробам после и некое клипче да ставам. Снимив некое, вклучувајќи го и 2-от(3-от) гол на Интер(Каљар):D

Па ти си веќе наш! :)

Пу, пу. Скраја да е!:icon_lol:

Примарно бев у Милано поради EICMA Moto Live, саем за мотори. Најголем интернационален саем изгледа е, и кога сум веќе таму, зошто да не се искористи. Сум си се израдуел за двата гола на Каљари, само не до тој степен да скокнам и од среќа да викам.
Картата некако скапичка ми изгледаше, бар според местото на кое бев. 37е.
Ме мрзеше ЕДИТ да и праам, па сеа знаете кој е нов „ваш“:pos:

Голема улога одигра и шопот на „моите“ у сред Милано, 300-400 метри од Duomo di Milano(Катедралата во Милано).

Шопот(мораше:icon_lol:), картата и една дадичка од саемот
DSC_0063.jpgDSC_0178.jpg

Attachments

• DSC_0065.jpg
    DSC_0065.jpg
    1,4 MB · Прегледи: 29
Сум си се израдуел за двата гола на Каљари, само не до тој степен да скокнам и од среќа да викам.
Еееее... није свеједно :)

Патем, од кај што седеше, таму високо, виде нешто што не виде судијата? :P

Еееее... није свеједно :)

Патем, од кај што седеше, таму високо, виде нешто што не виде судијата? :P
Он е Јувенташ, никогаш ништо не гледа, сигурно во вц бил тогаш :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom