Фан Клуб: Интер

Натпреваров не го добивме заради промашувањата на Милито на 1:1.
Имавме можност да се доближиме на -2 и ја прокоцкавме шансата.

И да, имаше чист пенал за нас... не знам до кога планираат да се глупираат судиите.

Не ти е срам бе ?

Не беше пенал тоа на крај ? само да/не ...

shto ima vrska shto ke kazhe toj?

ako na nekoj treba da mu e sram, toa e milito, poveke i od mnogu polesna situacija pogreshe toj, nego sudijata...

Juan i Milito ne koshtaa utakmica, dodadi i "ke go stavam kutinjo na kraj koga se zatvora cel tim" mentalitet na Strama, i toj eden bod e mnogu.

Незаслужен бод, милијарда шанси промашивте и тие Каљари каква среќа имале. Настрана пенал имаше(океј можит и надвор беше). Ама и Милито што промаши.:tapp:

Кога нејќе, стварно нејќе, толку.

Страма ми се допаѓа ама треба да престане да го глуми Мурињо со однесувањето. Ако сака да направи нешто како Мурињо, нека проба двојна замена на полувреме следниот пат кога ќе играме како магариња.

И да, Милито чист кец. Јеботе кога не е во форма топки се одбиваат од него, не може да додаде прецизно, шутира кога има играч за асистенција, промашува од 5 метри... хорор.

Na sudijata ama ic ne mu bese gajle sto ne dosudi penal , ke povedea disciplinska postapka ako dozvolese Inter da pobedi . Strama denes bese izguben , zar 70 min mu trebaa da sfati sto treba da se promeni !!!. Site mozni prekrsoci od nas sudijata gi dosudi a golem del od prekrsocite nad nas ne gi sudese . Sega gajle mi e sto ke napravat so Rubin , koga ovie trebase da gi torpedirame !!!

ме боли кур ако промашил Милито 200 пати ...КАКО САМО ИНТЕР ГО ОШТЕТУВААТ ????????
Надвор беше фаулот, ама финтата е да беше Јуве ќе имаше и пенал и црвен картон. Во вакви утакмици се губи титула, едноставно денес мораше да победите..

До кога бе ке губиме бодови од вакви тимови?!?! Абре дај 2-3 гола во први и клатикур до крај на утакмица...

Na sudijata ama ic ne mu bese gajle sto ne dosudi penal , ke povedea disciplinska postapka ako dozvolese Inter da pobedi . Strama denes bese izguben , zar 70 min mu trebaa da sfati sto treba da se promeni !!!. Site mozni prekrsoci od nas sudijata gi dosudi a golem del od prekrsocite nad nas ne gi sudese . Sega gajle mi e sto ke napravat so Rubin , koga ovie trebase da gi torpedirame !!!
Ти па ама се фати за не битен меч, секако се пласирани во 1/16 финале. Шо е битно дали како први или втори во група, кога на овие утакмици како со Аталанта и Каљари се заебуваат.

Ти па ама се фати за не битен меч, секако се пласирани во 1/16 финале. Шо е битно дали како први или втори во група, кога на овие утакмици како со Аталанта и Каљари се заебуваат.

Pa zatoa pisav:) , zosto ne gi vnese Coutinho i Alvarez porano , za da igraat so Rubin zaedno so drvoto Livaja .Nekogas ovie rotacii od Strama stvarno me nerviraat .

16:55
Какво е моменталната прогноза во Милано? :icon_mrgr:
Уште не се направени термометрите и барометрите пријателе!Во најскоро време ќе бидат сервисирани!
--- надополнето: 18 ноември 2012 во 17:15 ---
Со Нага едно е сигурно, или топката во гол или тој.
Japonecot si izigra super!Ах Милито,треба да даваш голови и против вакви екипи!Ако сака син нека го брани Милито,ама денес беше дрво невидено!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom