- Член од
- 14 март 2010
- Мислења
- 17.271
- Поени од реакции
- 17.214
И Интер не е Јуве.За пеналот што да кажам... и судиите се луѓе.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И Интер не е Јуве.За пеналот што да кажам... и судиите се луѓе.

Не ти е срам бе ?
Не беше пенал тоа на крај ? само да/не ...

Надвор беше фаулот, ама финтата е да беше Јуве ќе имаше и пенал и црвен картон. Во вакви утакмици се губи титула, едноставно денес мораше да победите..ме боли кур ако промашил Милито 200 пати ...КАКО САМО ИНТЕР ГО ОШТЕТУВААТ ????????
Ти па ама се фати за не битен меч, секако се пласирани во 1/16 финале. Шо е битно дали како први или втори во група, кога на овие утакмици како со Аталанта и Каљари се заебуваат.Na sudijata ama ic ne mu bese gajle sto ne dosudi penal , ke povedea disciplinska postapka ako dozvolese Inter da pobedi . Strama denes bese izguben , zar 70 min mu trebaa da sfati sto treba da se promeni !!!. Site mozni prekrsoci od nas sudijata gi dosudi a golem del od prekrsocite nad nas ne gi sudese . Sega gajle mi e sto ke napravat so Rubin , koga ovie trebase da gi torpedirame !!!
Ти па ама се фати за не битен меч, секако се пласирани во 1/16 финале. Шо е битно дали како први или втори во група, кога на овие утакмици како со Аталанта и Каљари се заебуваат.
, zosto ne gi vnese Coutinho i Alvarez porano , za da igraat so Rubin zaedno so drvoto Livaja .Nekogas ovie rotacii od Strama stvarno me nerviraat .Уште не се направени термометрите и барометрите пријателе!Во најскоро време ќе бидат сервисирани!16:55
Какво е моменталната прогноза во Милано?![]()
Japonecot si izigra super!Ах Милито,треба да даваш голови и против вакви екипи!Ако сака син нека го брани Милито,ама денес беше дрво невидено!Со Нага едно е сигурно, или топката во гол или тој.