Фан Клуб: Интер

Аха,временска прогноза ве интересира.Има некој проблем со термометрите за мерење на временска прогноза.Затоа ве уверувам дека проблемот ќе биде надминат и утре, во 16 часот и 55 минути,па тогаш ќе ја добиете временската прогноза за Милано !

Се погодија денес резултативе, Јуве нерешено, Наполи нерешено, ако тепаме утре, а верувам дека ќе тепаме 2 бода зад Јувентус ќе бидеме и 3 пред Наполи.

Иначе денес Морати ги посетил на тренинг :)
.
174434-500.jpg

Можно е да ги видиме Самуел и Ранокиа утре од 1ва минута, еден од нив сигурно ќе игра, а има големи шанси и 2цата да играат. Исто Гуарен го нема во повикани играчи за Каљари, Кутињо е повикан, има шанси да игра ако се игра со 3ца напаѓачи, да влезе од клупа ако не е доволно опоравен.

Страма за Гуарин кажа дека бил подготвен и тревата на Меаца да ја јаде за да игра утре али не сакал да ризикува со него, со Рубин би требало да биде способен за игра ама треба да е глуп за да го игра на тој меч и него и останатите клучни играчи во тимов, тури му курот таму, второ место второ, сеедно.
Гуарин е клучен играч во тимов, покрај Снајди, Милито, Ранокија, Самуел и Ханда и Гуарин се наметнува во еден од носителите на играта, добро е што не е сериозна повредата и добро е што утре играат со Каљари кои се навидум лесен противник, али за Интер такво нешто никад не ни имало.

Со враќањето на Самуел и Ранокија, Страма пак ги има потребните состојки за неговиов нов формат што го имплементираше у тимов и со кој Интер имаа само победи, се надевам тој тренд ќе продолжи, почнувајќи од дуелот со Каљари.

Ќе игра Снајде утре бе?..и кога ќе се враќа Кутињо??..

И ако случајно го стави пак Силвестре во составот тогаш во живо стегајте ГГ..мора некоја глупост да напрај

Нема да игра утре Снајдер, не е повикан, тренира, ама не сака да ризикуваат утре против Каљари, ни со Рубин, Снајдер ќе се врати за со Парма.
Кутињо е повикан, санирана е повредата и утре ќе биде на располагање на Страма, ќе видиме ако е подготвен 100% може да добие шанса да игра, плус ако игра Страма со Касано - Милито - Паласио, како единствен играч напаѓач ќе биде на клупа, и би требало да добие шанса со замена на Касано.

Според мене мора еден од Милито и Касано да остане на клупа, мора што повеќе да ги штеди бидејќи и двајцата не можат да издржат 90 минути. Касано-Паласио-Кутињо/Рики би бил солиден избор.

МекДоналдс ФАКИНГ Марига е повикан за натпреваров :vozbud:
Очекувам да ја реши ако му се даде шанса....

Абе што бидна со мојот омилен играч ГАБИ МУДИНГАИ,нема некое инфо до кога е повреден?
2 месеци во аут...повреда на лигаментите на лево колено и истегнат мускул на десната нога..

Според мене мора еден од Милито и Касано да остане на клупа, мора што повеќе да ги штеди бидејќи и двајцата не можат да издржат 90 минути. Касано-Паласио-Кутињо/Рики би бил солиден избор.
Ноуп, Принцот мора да стартува, во одлична форма и тој ни е единствен класичен центарфор така да не гледам причина поради која би изостанал од првите 11. Може на пример Касано или Паласио да останат на клупата а позади Милито и еден од овие двајца да игра Кутињо, само не знам колку е спремен малиов за комплетни 90 минути.
За после се освен победа е рамно на катастрофа, едноставно мора да се искористи киксот на Јуве за да се доближиме сериозно до нив со оглед на тоа дека играат следното коло со Милан.

Inter: 1 Handanovic; 23 Ranocchia, 25 Samuel, 40 Juan Jesus; 4 Zanetti, 21 Gargano, 19 Cambiasso, 55 Nagatomo; 8 Palacio, 22 Milito, 99 Cassano.
A disposizione: 12 Castellazzi, 27 Belec, 6 Silvestre, 7 Coutinho, 11 Alvarez, 17 Mariga, 31 Pereira, 33 Mbaye, 41 Duncan, 42 Jonathan, 52 Romanò.
Allenatore: Andrea Stramaccioni.

Стартниот состав против Каљари
__________Хандановиќ__________
Ранокија -Самуел-Хуан Хесус___
Занети-Гаргано-Камбјасо- Нагатомо
Паласио-Милито-Касано

Милито дава гол 2 коеф во Хоризонт :)
Репот 2,30 има ама не ми е сигурен некако

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom