Фан Клуб: Интер

Ги знам од ПЕС 2011(или 10ка, не ми текнува), играв со Шахтјор, ѕверчиња беа и Вилијам и Фернандињо, и Адриано, али ги немам гледано скоро ич. Затоа и кога се спомна уште пред година дена, не искоментирав зашто не сум ги гледал ич, исто и сега ги немам гледано и затоа не коментирам дали треба/ло да се земат или не.

Али ете, шешерџијата и неговите скаути не успеаа да го забележат талентот на Оскар,а успеаа да го забележат Џонатан :D Се извадија некако со Хуан...

Ја со Челзи ги гледав, фернандињо цела средина им ја држи на Шахтјор, знае да сам да тргне, пас да даде и друго да не набројувам.

Колку би било добро да се донесе и замисли ја средината Гуарин-Камби-Фернандињо ќе газат. :)

Ја со Челзи ги гледав, фернандињо цела средина им ја држи на Шахтјор, знае да сам да тргне, пас да даде и друго да не набројувам.

Колку би било добро да се донесе и замисли ја средината Гуарин-Камби-Фернандињо ќе газат. :)
Уште го ставате Камби бе :D

Бевте да му зимате потпис на Ханданович бе?
Беа неколку момци од фан клубот на Интер, се сликаа со него и се потпиша на една маица, им го пративме и президенте ака consigliere и ко што глеаш од третиот гол што го прими,имаше ефект.
Ништо не е случајно.

Сеа прочитав дека Алварез од јануари на позајмица во Еспањол, точно е ова?

Нека го бе Кутињо, Снајдер и така и така често ни се повредува. :D

Еееј зашо бе, па пред да се повреди Кутињо играше прва постава, и тоа доста добро го мењаше Снајди само на дербито со Милан се покажа како слаб. Е сеа со враќањето на Весли нема теоретска шанса да игра прв состав Кутињо, но затоа постои ротацијата, играме на три фронта, според мене ќе си ја добива потребната шанса, Страма е таков тренер што сака млади играчи. :)

Кутињо треба да оди во Еспањол зашто ќе изигра цела полусезона без да се повреди, во Интер уште еднаш најмалце ќе се повреди, а притоа нема да игра којзнае колку ако бидат здрави напаѓачите.

Кутињо денес тренирал со тимот, заедно со Снајдер се во тимот, можно е да го видиме во Недела, ако влезе од клупа.

Таман ќе речеш, де бре Занети, кој ти бил курац на времето и оп, демант, крал бе крал, крал. :cuc: А Ходџсон фаца каква имаше :pos:

Ilumious Шо го тргна постот :)
Потпретседателот иначе е одговорот, сеа да не се фалам кој е потпретседател

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom