Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ги знам од ПЕС 2011(или 10ка, не ми текнува), играв со Шахтјор, ѕверчиња беа и Вилијам и Фернандињо, и Адриано, али ги немам гледано скоро ич. Затоа и кога се спомна уште пред година дена, не искоментирав зашто не сум ги гледал ич, исто и сега ги немам гледано и затоа не коментирам дали треба/ло да се земат или не.
Али ете, шешерџијата и неговите скаути не успеаа да го забележат талентот на Оскар,а успеаа да го забележат ЏонатанСе извадија некако со Хуан...
Битно во Торино го одбрани тоа што требаше.Ханданович![]()
Уште го ставате Камби беЈа со Челзи ги гледав, фернандињо цела средина им ја држи на Шахтјор, знае да сам да тргне, пас да даде и друго да не набројувам.
Колку би било добро да се донесе и замисли ја средината Гуарин-Камби-Фернандињо ќе газат.![]()
Беа неколку момци од фан клубот на Интер, се сликаа со него и се потпиша на една маица, им го пративме и президенте ака consigliere и ко што глеаш од третиот гол што го прими,имаше ефект.Бевте да му зимате потпис на Ханданович бе?