Фан Клуб: Интер

Аууууу ова е тој шампионски тим. Ова е карактер бе, и против судии и против се игравме и на крај ги измочавме. И ете зошто Милито е класи над некои смрдлиња, колку и да го нема во цело првенство сепак на најбитните натпревари е тука. Принцот :cuc::cuc: Цел тим :cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc:

Каков сатар е овој Нагатомо ама хахаха како ја изигра денешнава утакмица, браво. Инаку освен Милито кој беше одличен, морам да си го пофалам Занети, играч поминува, топка не!

абе само со мурињо го можеа ова :(((((((((((((

или сепак не

Честито победа,ѓи усравте местачиве,а цел ден му зборев,на еден другар дека интер тепа,штета што не ја пуштив.
ti be sto kurot komentiras AROGANTSKI 'mestaci' ova ona... Ne odi toa taka drugar ;)

P.s. CESTITO POBEDA , ZASLUZHENA|

Гол примивме од офсајд, fuck yeah!

Убав напревар расипан од пристрасни судии. И пак ќе ги тепаме второ, за инает!

Само да си се цитирам. Always optimist. :)

ti be sto kurot komentiras AROGANTSKI 'mestaci' ova ona... Ne odi toa taka drugar ;)

P.s. CESTITO POBEDA , ZASLUZHENA|
А тебе што те боли курот а?што сакам ќе коментирам,ај сеа бегај,не им ја квари забавата.

?
не местат јувентус, афери им вадат :DDDDDDDDDDDDDDD
жити се, оди во понеделник на одделенски прај си вакви муабети
не знам што е толку тешко да признаете дека сте катастрофа од тим, го убивате ферскиот фудбал со децении.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom