Syn
https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
- Член од
- 23 декември 2007
- Мислења
- 30.689
- Поени од реакции
- 49.127
Незнам од кај ти е изворов, ама он не играше зашто беше повреден, нема што тука да се сваќа, се повреди за меч на репрезентацијата и тоа беше тоа, а не дека не играше зашто Страмачиони сметал така, сигурно немаше Ливаја предност да добива во натпреварите од ЛЕ.Palacio: Neshvatam zasto neigram , ali nadam se da cu ubuduce vise igrati.
--- надополнето: 15 октомври 2012 во 20:56 ---
Каков Дебуши ...Тачно де тоа се различни ставови, еве ти го поддржуваш Нага а јас не, тоа е тоа. Што е до мене би им го дал Нагатомо како партал и со две раце би го земал Дебуши без разлика на тоа дали е преценет или потценет, за мене е измислен за Нагатомо. Не сум никаков експерт туку само изнесувам мислење за еден просечен играч, друго е сеа да кажам дека Снајдер е дрво па тогаш да ме нападнеш со аргументи и факти. За овој и немаш баш некои релевантни факти, Дешамп ништо не ми значи у животот. Кај мене го изгуби кредитот Јапонецов по она лани со Наполи и ова со Милан сеа, а да не ги набројувам и другите глупости што ги има напраено.
Искрено за ротација мислам дека е солиден играч и дека може да просперира у тимов али за стандарден првотимец и некој на кој може долгорочно да се потпреме мислам дека не е. Затоа и се шушка дека зимска ќе се инвестира на десната бековска позиција, најверојатно ќе лета Џонатан и ќе се зима некое засилување а Нага ќе оди на клупата, што според мене е и најправедно.
Интер требаа да го задржат Фараони, али он мислам дека е вметнат во трансферот на Ханданович, јебига ...
Според мене Ханданович заедно со Буфон е најдобар голман во Италија, али истиот став го имав и за Цезар, најдобро ќе беше Цезар да останеше, исто и Фараони, во ситуација кога Маикон си отиде, во ваков случај ќе се ослободеа и од каменот Џонатан и апла win-win-win ситуација ќе беше ова, ќе имаа одличен десен бек кој имаше и сеуште има потенцијал да прерасне во супер играч, ќе останеше Цезар и немаше да се инвестираат 10м евра за него, истите пари, плус оние што ќе ги собереа за Џонатан можеа да се инвестираат во друг дел од теренот, напад или средина. Али сега ништо од тоа, затоа сега во Јануари ќе настојуваат да земат десен бек, најмногу за ова сега се шпекулира.