Фан Клуб: Интер

Palacio: Neshvatam zasto neigram , ali nadam se da cu ubuduce vise igrati.
Незнам од кај ти е изворов, ама он не играше зашто беше повреден, нема што тука да се сваќа, се повреди за меч на репрезентацијата и тоа беше тоа, а не дека не играше зашто Страмачиони сметал така, сигурно немаше Ливаја предност да добива во натпреварите од ЛЕ.
--- надополнето: 15 октомври 2012 во 20:56 ---
Тачно де тоа се различни ставови, еве ти го поддржуваш Нага а јас не, тоа е тоа. Што е до мене би им го дал Нагатомо како партал и со две раце би го земал Дебуши без разлика на тоа дали е преценет или потценет, за мене е измислен за Нагатомо. Не сум никаков експерт туку само изнесувам мислење за еден просечен играч, друго е сеа да кажам дека Снајдер е дрво па тогаш да ме нападнеш со аргументи и факти. За овој и немаш баш некои релевантни факти, Дешамп ништо не ми значи у животот. Кај мене го изгуби кредитот Јапонецов по она лани со Наполи и ова со Милан сеа, а да не ги набројувам и другите глупости што ги има напраено.
Искрено за ротација мислам дека е солиден играч и дека може да просперира у тимов али за стандарден првотимец и некој на кој може долгорочно да се потпреме мислам дека не е. Затоа и се шушка дека зимска ќе се инвестира на десната бековска позиција, најверојатно ќе лета Џонатан и ќе се зима некое засилување а Нага ќе оди на клупата, што според мене е и најправедно.
Каков Дебуши ...
Интер требаа да го задржат Фараони, али он мислам дека е вметнат во трансферот на Ханданович, јебига ...
Според мене Ханданович заедно со Буфон е најдобар голман во Италија, али истиот став го имав и за Цезар, најдобро ќе беше Цезар да останеше, исто и Фараони, во ситуација кога Маикон си отиде, во ваков случај ќе се ослободеа и од каменот Џонатан и апла win-win-win ситуација ќе беше ова, ќе имаа одличен десен бек кој имаше и сеуште има потенцијал да прерасне во супер играч, ќе останеше Цезар и немаше да се инвестираат 10м евра за него, истите пари, плус оние што ќе ги собереа за Џонатан можеа да се инвестираат во друг дел од теренот, напад или средина. Али сега ништо од тоа, затоа сега во Јануари ќе настојуваат да земат десен бек, најмногу за ова сега се шпекулира.

Ова да, али јас кажав кога веќе Фараони го дадовме, бар така мислам, или е 50-50? Ај нека каже некој поупатен. Инаку кого сакаат нека земаат зимоска само асален десен бек нека дојде, треба стабилност по таа страна, особено со новава формација. По левата ќе игра Переира и мислам дека веќе се ослободи од притисокот што го имаше на почетокот и треба да биде стандарден првотимец. Нага нека биде како измена и нека игра во ЛЕ, башка ако се повреди некој од бековиве ќе може да покрие и лево и десно, бидејќи може и на двете страни да игра. Така да јас мислам дека како замена ќе биде одличен за екипава и нема потреба да го продаваме, можда и ја претерав малце со хејтањето. Еве Џонатан нека иде аут, Нага замена и некој асален десен бек зимоска и на коњ сме.
А да и ќе заборавев, напаѓач под итно!
П.с. Спасов не трескај Паласио беше повреден, како сакаш да игра ако бил повреден??

zaboravi deka Handanovic zima 2.5 a cezar 4 miliona godisno
Па Цезар сега во КПР толку зима, можеа да изнудат спуштање на плата, ако не на 2.5, на 3 барем, ако тоа е проблемот, Цезар комотно можеше да брани на високо ниво уште минимум 2 години, пак ако гледаме од таа финансиска призма, повеќе им одговараше он да остане отколку да дадат 11м евра за Ханданович, плус 2.5м евра годишно за него, плус Фараони кој во овој моментален Интер ќе беше најдобар десен бек.

Мене барем боље ми изгледаше опцијата останување на Цезар и Фараони.

Од каде сега испадна дека Ханданович земал 2,5 мил.евра годишно? или плус бонуси имат ?
Според сликава 1,8 мил.евра земат годишно...
2012_wages.jpg

Киву нишај врата - земај плата :tapp:

Па Цезар сега во КПР толку зима, можеа да изнудат спуштање на плата, ако не на 2.5, на 3 барем, ако тоа е проблемот, Цезар комотно можеше да брани на високо ниво уште минимум 2 години, пак ако гледаме од таа финансиска призма, повеќе им одговараше он да остане отколку да дадат 11м евра за Ханданович, плус 2.5м евра годишно за него, плус Фараони кој во овој моментален Интер ќе беше најдобар десен бек.

Мене барем боље ми изгледаше опцијата останување на Цезар и Фараони.
Па цезар не сакал да прифати намалување на платат на 3 милиона колку што му нудеше чичко морати, што се буниш не ме јасно. Да е прифатил плата од 3 милиони сега ќе бранеше за Интер а не за КПР.Значи он не е сакал да му се намали платата а сакал да остане во Интер ма немој да ме јебеш ако толку го сакаше интер ќе играше и за 1 милион ако треба.
--- надополнето: 16 октомври 2012 во 16:10 ---
Pa povreden beše,kako da igra.
се мисли на Интер - Милан, зошто не започна во почетните 11 туку започна заспаниот Милито и овој што останува без ваздух как ли му беше името маме му јебем.

се мисли на Интер - Милан, зошто не започна во почетните 11 туку започна заспаниот Милито и овој што останува без ваздух как ли му беше името маме му јебем.
:pos: (y)

:pos::pos:
Дај бе споменик да му изградиме легенда е човеков. Доста беа споменици од јунаци и народни херои, дајте да апелираме да му стават еден на Спасов, онака биста да има среде Струмица. :D

:pos::pos:
Дај бе споменик да му изградиме легенда е човеков. Доста беа споменици од јунаци и народни херои, дајте да апелираме да му стават еден на Спасов, онака биста да има среде Струмица. :D

Па тоа ќе биде споменик и пол бе,онака у мафијашка поза застанат со банер у раце на кој ќе пишува Форза Интер,зошто Паласио не игра,Милито педер :pos:

Па тоа ќе биде споменик и пол бе,онака у мафијашка поза застанат со банер у раце на кој ќе пишува Форза Интер,зошто Паласио не игра,Милито педер :pos:
Замисли го споменикот од Спасов висок 20 метри каде Спасов држи сок во раката. И одоздола на плочата пишува: “Сокот е добиен на кладба“.

Спасов да ти се фатат за Крали Марко сите, најјак си брат! :)

Па цезар не сакал да прифати намалување на платат на 3 милиона колку што му нудеше чичко морати, што се буниш не ме јасно. Да е прифатил плата од 3 милиони сега ќе бранеше за Интер а не за КПР.Значи он не е сакал да му се намали платата а сакал да остане во Интер ма немој да ме јебеш ако толку го сакаше интер ќе играше и за 1 милион ако треба.
Не сакал да намали плата а игра во англиско село кое се бори за опстанок и каде има плата помала од 3м евра по сезона. Ја мислам дека воопшто и не се направени обиди он да остане односно да се убеди да остане, си напраиле математика дека е време да си оди зашто Ханданович сега ако не го земат друга таква прилика нема ни да имаат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom