Фан Клуб: Интер

за нагатомо изјавата што ја дал .... ? што тоа толку те чуди ? (под претпоставка дека мислиш на тоа)
На тоа мислев. Па мајку му стара не дава изјава за Маикон или Дани Алвеш, за факинг Нагатомо дава.

Јас дури завчера го гледав дербито, така да малце ќе го вратам муабетот на тој натпревар, а и плус последна шанса ми е за да се уклучам во хејт групата. :)
Кога ги читав коментарите овдека во понеделникот, јасно ми беше што уствари сум "пропуштил", али ајде дерби е во прашање. Е сеа, не го догледав до крај натпреварот, прво зошто го знаев резултатот (Милан така уште посмешни изгледаа) и второ, зошто шознам не сум љубител на рагби.

Добро е што го добивме дербито. Тоа е единственото позитивно нешто од натпреварот и единствена причина зошто ќе бидам резервиран и краток во јадењето бурек.
Тоа на страна, играта ни беше јад, беда, ужас.
Ако за Фиорентина имав замерки, тогаш ова беше unwatchable.
10 пати полошо од тој натпревар.
Па уште и кога ќе ми текне на муабетот дека брендот ќе го промовирале они низ светот. :pos: Баш да го видам јас јунакот што ќе го промовира ова низ светот и што ќе натера неутрална публика да го следи тимов.
Спорт, што има група луѓе што бранат простор цел натпрвар има друго име. Ужас

Него сега и самите се уверивме дека не се работи за никаква флексибилност или против игра на некој стил, како што некој би можел да тврди за натпреварот со Фиорентина. Милан воопшто не е тим што гради игра на посед на топка, ни Алегри е таков тренер, а сепак имаа комплетна доминација врз играта и со топка и без неа. Значи јасно е дека во прашање е нашиот пристап, а не пристапот на противникот.
И второ сите јасно видовме што се случува кога еден ден нападот нема да работи, а со оглед на тоа што тоа го прават скоро изолирано само тројца играчи, гледаме и колку е лесно комплетно да бидеме неутрализирани.
Посебно е иронично што сега делиме комплименти за тренер што моментално го има апсолутно истиот пристап кој го имаше и беше причина за да се избрка неговиот претходник. It makes you wonder.

Како и да е, ја очекувам овој балонов да пукне во следниве неколку натпревари, иако супер би било да може вака до крај да тераме и да победуваме. Али ако кај сите други ова не поминувало стално, нема ни овде да помине, веројатно, Страма е тренер како и сите други. Ќе не научат и другите тимови и ќе не натераат да искочиме од комфорт зоун.

Сега искрено и сеедно ми е дали доколку тргне бродот надоле, се на грбот на Страма ќе префрлат, како и по обичај. Прво ми беше жал, ама дури и да помине како Раниери и Гаперини, ич не ми е гајле, зошто очигледно е малку смотан за тие работи и сам ќе си биде крив.
Се заебал ако мисли дека некој на него му прави услуга. Жирито е свртено кон него како и кон сите други негови претходници, и ако не штима изјавена благодарност нема да го спаси.
Се знае на работодавец само еднаш му се заблагодаруваш, кога ќе те вработи, толку. :D
А и не треба толку да се труди со такви филмски манифестации на радост за навивачите, пошто дури и да им влезе под кожа, несвесно ќе влезе во калап кој нема да може да го пополни. А веќе почнаа со тоа споредбите по медиуми.

Чекајте бе,сеа Syn ке дојде и ќе почне пак да ви разглаба како на Интер му била доволна таквата игра,и да кружеле три дена околу шеснаесетик немало да ни дадат гол...абе седи.

Чекајте бе,сеа Syn ке дојде и ќе почне пак да ви разглаба како на Интер му била доволна таквата игра,и да кружеле три дена околу шеснаесетик немало да ни дадат гол...абе седи.
i so muabetoto deka milito e vo forma

Ќе дое време коа ќе си ги повлечете зборовите, овој па Ултрава па, чека одма да се повика на нечиј став.
Многу фудбалски експерти од Италија го поздравија Страма за начинот на кој се постави во дербито, така да спасов постовиве или оној над него ирелевантни ми се, Милито лани кога беше златна канта го остававте од навреди и што уште не, на крајот ради него опстанаа, така е зборот.

Све у свое време, ја верувам во Страма и гледам напредок и прогрес, сеа шо се плашите пак у Букмарк да ве ставаат, ко лани, Кој ќе го сопре овој Интер ? :pos: ваш проблем, не е ова некоја заслепеност од моја страна само поради фактот што навивам за Интер туку гледање на основа за да овој тим успее, поготово после триумф над Милан со играч мање цел меч.

Пак ќе се повторам, среќа Страма не размислува ко вас, Милан ко паштета ќе ги отвореа да го сервираше Страма тоа што фанклубинтеркајгана експертизмот го бараше од Интер во дербито, ќути среќа, лани на покилава победа со 11 играчи на терен сите среќни задоволни бевте, поготово Ултра кој прашуваше кој ќе го сопре тимот после тој триумф, сеа истите сасвим различни постови пишуваат. Стварно нејасно и тогаш ко и сега сите услови за успешна сезона ги имаа, односно да зграбат до нешто големо, тоа што Ранко не успеа тоа да го искористи не значи дека и Страмачиони ќе потфрли, ама ко што глеам некои потсвесно и сакаат тоа да се деси ... за да бидат у право на форум, ебате сатисфакцијата. :facepalm:

Ова го викаш хејт? :pos:

Шала на страна, убаво напишано, :)

Абе глумам интелектуалец, тренди е. :D
А да знаеш како ми се пцува.
Зашто нема тема на форумов само за пцување. Онака рандом пцување.
Ако добро видов еднаш, имаше тема "да изброиме до 10 000" или сл. Би требало да има и ваква тема тогаш. :D

Ако добро видов еднаш, имаше тема "да изброиме до 10 000" или сл. Би требало да има и ваква тема тогаш. :D
Можеш да отидеш во фан-клуб Јувентус, во затвор е дозволено пцуење :)

нема тема сигурен си???

Само помини до Поплаки темата или Тип на Денот и колку што сакаш ги има и тоа валидно пцуење:D

Не се треси бе Syn,џабе ти е,играта против Виола ми се допадна само во првото полувреме,додека второто го поминаа на сила,исто како и дербито,џабе пишуеш тука љубовни романи.

Значи играчите на крилните позиции во одбрана немаме,напад немаме,фактички ништо немаме !

Не се треси бе Syn,џабе ти е,играта против Виола ми се допадна само во првото полувреме,додека второто го поминаа на сила,исто како и дербито,џабе пишуеш тука љубовни романи.

Значи играчите на крилните позиции во одбрана немаме,напад немаме,фактички ништо немаме !
факт број 1, имаат бод помалку од истиов период во 2009, факт број 2, тогаш Бари и Сампдорија ЛЕКЦИЈА му одржаа на Мурињо, факт број 3, кур не болеше тогаш за фактот под број 1 и 2, Мур беше тука, не ширевме песимизам до толку освен одредени исклучоци поради непреболот наречен Ибра, бољи се од првата сезона на Мур ( период кога го јадеа и од Милан, бубрег тогаш ќе дадеше за победа ИСТА ко оваа сега ), тоа е факт број 4, факт број 5, Кој ќе го сопре Интер - Ти, после килавата победа лани, од денешен аспект, тоа сеа ти смета, кога со Барса играа со автобус пред гол ти беше среќен, ќе кажеш, ама тоа е Барса а ова е Милан, ама и од тој Интер и овој Интер разликата е скоро иста, факт број 6. ;)

Сеа смени став ко чорапа, тоа е факт број 7, и потсвесно сакаш со Катанија да кикснат, или со Болоња, за да се вратиш страна наназад и да ме цитираш, тоа е фактот под број 8, ти одговара Интер да губи и да биде лош за да докажеш став на форум.

Факт број 9, муабетов со романи за пост подолг од 2 реченици реално ти е ... тиња и досаден, и глуп, бајаги.
факт број 10, ја сум оптимист за оваа сезона и сум задоволен како се одвиваат нештата откако Страма смени одредени работи, ти незнам најискрено што си, со оглед дека кога беа доста помизерни од неколку аспекти, тренер, играчи и све остало, ти викаше, кој ќе не сопре сега ... :vozbud:
Сеа што е проблемот, у потпис те стаил некој па си викаш шо си е сигурно сигурно, ништо не губам ? :pos:

п.с. Извини за книгава што ја напишав, до кај 10 имаш време да ја прочиташ. :icon_lol:

Нека дојде кој сака е наша порака ... :свиркам:

малце пософистицирана верзија од, Кој ќе не сопре сеа. извор, fa.

okok, ne umaraj sea, spremaj koreo nesto a u banerce manerce ti rekov mi rece. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom