Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
A по што го заклучуваш ова, и со Мурињо се бранеа со цел тим назад, и со Мурињо знаеа да играат бункер, да не бевте задоволни од првата текма Интер - Барса од групната фаза ? Интер со автобус пред гол играше на домашен терен, среќа за нив што заврши дуелот 0-0, добро ги памтам тогашните ставови, вака освојување на ЛШ никад.само сум реален,да дојде поспремна екипа од оние умренине со кои игравме вечерва,па ќе не отворат бе,не си прајте бајрам со мозокот.
Ај што тепавме на мускули тепавме,ама онаква игра со рогање топки напред без идеја и концепт,тешко нас.
П.С Што ќе кажеш за Милито вечерва,и за неговиот “гол’’ ?![]()
Добро ок не мора негативна енергија да шириш, делуваш ко да ти е криво што Интер заличи на тим и ги победи Милан, сериозно.Тоа е, за Рафа ми е, а ние пак играме ЛЕ...
Чудно како моите прогнози за ЛЕ се остварија а вашите за Барса игра на Интер под водство на Гвардиола не се остварија...
Небитно, тоа што го пишав е слабост, дали е Рафа или Мурињо тренер, слабост и грешка е таква поставеност, факт...
Морам да се сложам , настрана вечерашниов натпревар , против Фиорентина со играч повеќе Интер се повлече и ја препушти контролата. Според тоа што го гледам од Интер сезонава премногу ниско поставена одбрана (премногу се збиени стоперите и средниот ред што наликува на бункер), со 2 паса му се дозволува на противникот да дојде на 30 метри.Тоа е, за Рафа ми е, а ние пак играме ЛЕ...
Чудно како моите прогнози за ЛЕ се остварија а вашите за Барса игра на Интер под водство на Гвардиола не се остварија...
Небитно, тоа што го пишав е слабост, дали е Рафа или Мурињо тренер, слабост и грешка е таква поставеност, факт...
A по што го заклучуваш ова, и со Мурињо се бранеа со цел тим назад, и со Мурињо знаеа да играат бункер, да не бевте задоволни од првата текма Интер - Барса од групната фаза ?
Да бе, тоа што не пишувам јавно дека сум задоволен од мизерни победи не значи дека ми е криво што Интер почнал да победува(и лани ги победи Милан, 2 пати, а ние играме ЛЕ, џаст сејин...)...Добро ок не мора негативна енергија да шириш, делуваш ко да ти е криво што Интер заличи на тим и ги победи Милан, сериозно.
Незнам каде виде да плачам, во темата за дербито многу објективно си кажав како стои ситуацијата а овде само сакав споредам навидум слични ситуации.Слушни го Кареза, еден од најдобрите коментатори на Скај Италија што вели за таа ситуација, чист фаул, deal with it ...
Немој и ти ко Алегри да плачеш, тоа е одлика само на лузери, играч повеќе има цело полувреме а вика судиите ги оштетиле( наместо да објасни како Милан за 90 мин, 45 со играч повеќе, немаа асална шанса за гол и беа безидејни ) , вакви фаули на средина на терен свират а не па со голман, примери мал милион, ако веќе планираш оваа дискусија тука да ја начнуваш, тогаш би ти препорачал у темата за дербито тоа да го направиш или онаа за Серија А зашто ете и сам се увери дека ние тука глумиме објективност а во суштина сме многу субјективни.
--- надополнето: 8 октомври 2012 во 01:29 ---
Мхм, сигурно, затоа Милан шанса за гол не направија, остај го Бене, криво му е што практикантов е бољи од Рафа а има полош тим од неговиот.
Ај ај, не мора да дочитуеш, што има врска ако играле со Барса, Интер слаби да не беа таа сезона па да играат таков фудбал дома ? Па на крајот тројна круна освоија па сеа види каков тим имаа ( еве нека не се Барса, Динамо Киев дома истата година, едвај нерешено ) , ама очигледно не можеш да ми ја укапираш поентата па сеа ми глумите лудило дека Страма утнал денес, демек Интер тепаа ама ние незадоволни сме, ова е големиот Интер, Милан се мизерија, требаше 10-0 да ги победиме, па еве бе, Интер лани беа мизерија, што се деси на двете текми со Милан ? Поготово на последната, 4 парчиња пиеа, ништо не значи тоа дека Милан биле бедурија, какви и да се увек ќе бидат кадарни да го земат скалпот на Интер и да ги победат у буквална смисла на зборот, у секој можен поглед да ги издоминираат ...што би рекол IoSono,тука прекинав да те читам.
Прво одговори си на прашањето дали Милан ги задоволија вкусовите за тим кој МОРАШЕ да победи и победата им беше једина опција денес за да го имаат потребниот моментум за сезонава ?Незнам каде виде да плачам, во темата за дербито многу објективно си кажав како стои ситуацијата а овде само сакав споредам навидум слични ситуации.
Толку трубиш за лошата игра на Милан па кажи каде е таа добра игра на Интер молим те? Не негирам дека Милан беа мизерија ама барем се обидуваа, трчаа,сврзуваа пасови, шутираа што незнаат сеа тоа е тоа ама па Интер даде гол од прекин, имаше една шанса поради грешка на голманот и тоа е тоа остатокот од натпреварот го помина на својата половина (шеснаесетник)
Јас играта на Милан ја потенцирам од аспект на тоа дека беа прочитани ко селски буквар, не беше случајност тоа што 90 минути беа безидејни, како и да ја вртиш, глупо е човек да не каже дека Милан беа убер бедни, од друга страна за Интер ти реков, дојдоа, видоа, победија, дури и ова денешно нивно издание беше замисли, повеќе од доволно за победа.^
Не ги задоволија вкусовите еве ако сакаш ова да го кажам за да се осеќаш подобро, многу едноставно е да ги задоволеа "вкусовите" ќе победеа.
Ти си тој што и тука, и на темата за дербито пишуваш за тоа каква била играта на Милан.
Еве ти друго прашање која шанса за гол ја направи Интер?
Ајде за ова до некаде да се сложам, ама кога ќе го земеш во предвид фактот дека Интер со Страмачиони до тој меч со Фиорентина само еднаш играше со формацијата која сега ја форсира, 3ца во одбрана, нормално е да очекуваш дека на старт ќе имаат проблеми, со Киево беа лоши, со Фиорентина прво го изиграа маестрално, во второ паднаа на кондиционен план, али ете, после играчот плус на терен, имаа простор да дадат уште 1 гол али не запнаа ко у прво, дали инструкции на Страма или едноставно, замор, не можеме да знаеме, факт е дека тимот не беше навикнат, а и уште не е потполно навикнат на овој нов формат па нормално е да има фалинки.Морам да се сложам , настрана вечерашниов натпревар , против Фиорентина со играч повеќе Интер се повлече и ја препушти контролата. Според тоа што го гледам од Интер сезонава премногу ниско поставена одбрана (премногу се збиени стоперите и средниот ред што наликува на бункер), со 2 паса му се дозволува на противникот да дојде на 30 метри.
Ај ај, не мора да дочитуеш, што има врска ако играле со Барса, Интер слаби да не беа таа сезона па да играат таков фудбал дома ? Па на крајот тројна круна освоија па сеа види каков тим имаа ( еве нека не се Барса, Динамо Киев дома истата година, едвај нерешено ) , ама очигледно не можеш да ми ја укапираш поентата па сеа ми глумите лудило дека Страма утнал денес, демек Интер тепаа ама ние незадоволни сме, ова е големиот Интер, Милан се мизерија, требаше 10-0 да ги победиме, па еве бе, Интер лани беа мизерија, што се деси на двете текми со Милан ? Поготово на последната, 4 парчиња пиеа, ништо не значи тоа дека Милан биле бедурија, какви и да се увек ќе бидат кадарни да го земат скалпот на Интер и да ги победат у буквална смисла на зборот, у секој можен поглед да ги издоминираат ...
Да играа со Пескара, ќе ве разберев, вака јок.