Фан Клуб: Интер

Што ќе ни е Волкот, Рики си е добар, само ако се повреди, пола сезона го нема :)
Вечерва играме без многу првотимци, ама мислам не би било проблем да ги победиме..

Па со неговото трчање може и секој ден да стартува. :D

Така ти се чини дека е ќелав.
хаха, не бе стварно, ова му е најбоља партија после долго време, заличи на старите добри времиња, ама константноста од порано тешко дека пак ќе ја има.
Вечерва можно е да игра ко стопер.

Па го виде Страма дека трча неконтролирано таму-ваму и реши да му даде вистинска задача. Ја да бев голман ќе го ставев :)

Камбијасо е ретко интелигентен играч. Јас многу високо мислење имам за него. Класа е.

Го приметивте како му спаси на Нагатомо жут картон против Фиорентина коа самурајов зема да рипа за картон да даде судијата на играчот на Фиорентина кој го направи пеналот.

Не само за ововој пример, ама факт е дека после Занети е прав лидер на тимот и заменик капитен.

Комотно може да ги игра 60ина минути у топ темпо. После нека ротира со Мудингаи/Гаргањо/Гуарин...

• Ми се допаѓа
Reactions: Syn
Ej не реков јас дека не го бива или што ти знам, само што на секој натпревар е стартер, кога веќе Страма вади состав што си нема везе со тој стартниот, редно е и Камби малце да одмори на клупата, башка шо не чека лесен меч во недела.:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom