Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
4 шанси али од тие 4 шанси освен онаа во прво кога излезе пред Вивијано, за другите не се согласувам дека беа 100%, пречката беше резултат на силниот удар, се осоколи по нездавиот прием и исфрлањето на играчот на Фиорентина, изборот на удар беше ок, шутот за жал за нијанса повисок али тешко се контролира ударот во таква ситуација, истото важи и за ситуација кога шутираше покрај гол, одличен избор на удар, за нијанса повеќе пласирана од потребното.Syn
Не може од 4 чисти шанси да не даде ниеден гол, не зезај. Четири 100% шанси немаме создадено цела сезона до сега, а овој успеа на една сите да ги промаши.
de objjasni so e problemo tuka ?Е ти имаш проблеми во животот жими се. Да не ти е човек во кожа.
Сок...![]()
За Милито се согласувам со тебе дека ништо страшно нема што еден натпревар промашувал, некогаш не е денот и тоа е тоа.Инаку претерувате за играта, во прво беа тотално надиграни Фиорентина.
Со Мурињо минимум 15 текми можам да ви набројам каде биле тешка мизерија а на крајот испаднале ко победници, против далеку посмешни клубови за разлика од Фиорентина која е кандидат за третото место, бар за вчера ич не се согласувам со вашите коментари дека биле лоши. што се однесува до мене, вчерашната текма е токму она што Страма сакаше да го постигне со тимов и истата претставува исчекор за остатокот од сезоната, штета сеа Милан доаѓаат, дерби е, таму ништо никад не се знае, да имаа полесни текми убеден ќе бев дека со пристап ко оној вчера ќе заредат добра серија на резултати ( затоа реков, штета што сеа се игра ваков меч ).
Ништо бе се зезам, уживај те боли Тасеde objjasni so e problemo tuka ?
Ke gi tepame li milan vikendov ili ne, da znam na rabotata dali da se kladam na sok so eden milanez ili da se odkazam ?
Да ама тие го имаат Пацини.Ја очекувам петарда да попие билан искрено .... очајни сме ние ама они се брате ...јој -
Доста бе ти ќе ги урочиш да ти еам...Ја очекувам петарда да попие билан искрено .... очајни сме ние ама они се брате ...јој -
lolGledam nov si na temava!Kje te predlozam kaj Morati ti da go zamenish STRAMA,veruvam deka nema da me odbie!
......
Kral Marko da te popravam.Ништо бе се зезам, уживај те боли Тасе![]()