Фан Клуб: Интер

Заборавив да прашам: само јас ги мразам црвениве дресови?

Позицијата на Камбиасо е смешна и за на тренинг, а не пак за на официјален натпревар.
Ама па мора некој и капитен да е..

GGGGGGGGGGGGGGOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLL
Guarnata koj ne sutira odlicno dodava

Coutnijo ekstra gol!!!

Гранд гол ди Кутињо...
само ако не го играат со Милан... ќе му платам карта на Бене да оди да ги среди таму...

Kамби боље да игра ко стопер во оваа формација, и Мур на времето тука го играше по потреба, со неговата подвижност моментално идеален е за таму, башка Самуел сезонава лошо ја отвори, останатите се Силвестре и Киву, плус и средината подинамична би била и поподвижна без Камби во истата.

А и со тоа рацете као диригира, идеално му е тоа место позади, ко последен играч пред голманот.

Не сум го гледал Ранокиа во Интер, па ми беше желба денес да го видам од прв состав но ништо :mad:. Ајде да се надеваме дека против нас ќе игра

Добро ама пари плативме за Силвестре... just sayin. :)

и за Киву :tapp:

Да го нема Камбијасо на утакмицава ајде кој би бил капитен?

Според искуството, Оби ваљда, а? :)
Има највеќе стаж у дресов, 762 минути...

Фина техника Кутињо, у секој случај...

П.С. Го видовте тренерот на босиве? Чиро Глигоров (hint: oko!)

Добро ама пари плативме за Силвестре... just sayin. :)

и за Киву :tapp:
Па и за Џонатан платија :pos:, нема везе, треба и на клупа стопери да имаат со оглед дека дури 3ца се користат, освен ако Камби у иднина не го прекомандува таму, али и не очекуваа дека Хуан ваков ќе е, мене искрено до сега ме импресионираше, а нели сакаа по позајмици да го даваат и да го ставаат по трансфери.
И они се изненадени од неговиве изданија до овој дел од годината, се наметна бајаги.

Затоа викам, пред дерби јас би го одморил Хуан човекот ни е незаменлив за сега пола одбрана е. Денес комотно можеше да ги пушти Киву и Силвестре да одработат нешто од парите што ги земаа.
--- надополнето: 4 октомври 2012 во 18:25 ---
Митрески Маседонио... :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom