Фан Клуб: Интер

Mene iskreno mi se smaci od Cambiasso, no mislam deka ke tera vo ekipata do 36 god , Moratti e dusa covek dava milioni za tie sto sedat na klupa. :D

На Арена Спорт 1 ќе ја даваат за тие со 3Max.

FORMAZIONE UFFICIALE
Inter: Handanovic; Silvestre, Cambiasso, Juan Jesus; Jonathan, Guarin, Mudingayi, Obi, Pereira, Coutinho, Livaja.

Forza INTER! :love:

А зашо Данкан не го зима за вакви скапани утакмици , да не целиме кон освојување на ЛЕ , ма дај ти се молам . Младиот Мудингаи има предност изглеа им еам пиперот

Добар состав, гледано на хартија. Ај да видиме како ќе играат.
Камбијасо како централен во тројката. (y)

Io Sono Interista
beneamata

Е ајде де, за Пандев не сум (сме) викале вака...

Пандев немаше никаква мотивација, дремеше на терен. Очигледно беше дека му треба нов предизвик, тоа е тоа.
Камбијасо е вториот лидер во тимот, факт. Цезар отиде, Занети догодина у пензија Камби останува.

После војна, сите генерали... од кај вакви искочивте
--- надополнето: 4 октомври 2012 во 17:52 ---
А зашо Данкан не го зима за вакви скапани утакмици , да не целиме кон освојување на ЛЕ , ма дај ти се молам . Младиот Мудингаи има предност изглеа им еам пиперот

Ја го глеав Данкан за младите против Дортмунд. Значи ќумбево се тури од рогање, чавки тепање у велико.
Такви луди парабола пасови ја никад не сум видел. Сигурно имаше едно 10ина топки рогнати на ист начин. Не знам кај глеал така за да праи.
Нека проба некој друг, Данкан може од 70та минута да влезе...

Со лидер како Камби, ни еден тим не треба да се грижи за опстанокот во лигата....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom