Фан Клуб: Интер

Многу лесно си прават шанси Фиорентина, нејќам да помислам што ќе се дешава со Јуве.
Средината потфрла, напад и одбрана сме одлични. Проблем е што многу лесно ни доаѓаат до 16 метри.

Чудо е колку ме напна овој Милито... ејјјј од патики ме извади ко што ЈоЈо и Љаиќ ги вадат Самуел и Ранокија.

П.С. Пенал за Фиорентина со втор жолт за еден од двајцава погоре... Големи се шансите да наседнат на некоја финта на балканциве...

Милито мора на полувреме да ги смени копачките двете леви ги облекол.

Таа е таа игра во напад, само Принцот не ми е во форма. Требаше да се заковаат уште 2-3 гола ама добар резултат на полувреме.. е сега Страма само да не напука деструктивно во второ дека ке не кошта скапо. Кутињо ѕверче,Касано ѕвер а за Хуан па муабет да не праам .. индивидуално мислам дека и Меси ке има проблем :)

Добра игра очекуем и во второ , принцот да проработи. Форца!

Треба да престанеме да се понашаме ко балерини и да почнеме со фаули во средина и сецкање на играта. Ваква игра им одговара на Јоветиќ и Љајиќ, без труд доаѓаат до 16 метри и бараат човек за пас.

Милито - finishing 0 на натпреваров... Главен кривец ќе биде ако кикснат нашиве.
Толку шанси цела сезона не направија нашиве ова трупчево еден гол само даде и тоа од пенал.

Касано го намириса Вивијано дека чека “пласирана топка“ т.е. топка у контра агол и фино лепо шутна у негов агол.

И сеа видовте дали има разлика кога не играме со 150 бекови у прва постава или не?
Ете што значи Коутињо во тимов, растура малиот, за Касано не праам муабет, ѕвер невиден, само средината малце потфрла, премногу им дозволуваат на Виола да разигруваат, другото се е одлично. Хуан :cuc::cuc::cuc: каков играч во одбрана добивме...
Сега уште еден брз гол и да не се нервираме и потиме до крај.
П.с. Многу добро развиваме контри, е ова ми се допаѓа.
Ај да не ги урочам да го изглеаме и второ на раат па ќе ги коментираме.

У второ уште еден-два да им стегнеме, средината лесно ни ја пробиваат.

Poborbena kamikaza od Nagatomo nemam videno (y)

Pobeda , treto mesto i 4 boda do vrvot.

Naredno kolo so napatenite komsiki, ili tie ke se vratat vo igra ili nie ke gi zakopame .

Еве пак победивте :)
Џабе сте се исплашиле од секој меч,човек ќе помисли за Џенова навивате

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom